Άρθρο Localit 30 Ιουλίου, 2016

Επίσκεψη του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη στο Δήμο Πηνειού

pinios2Τα προβλήματα της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Πηνειού, οι αναπτυξιακές προοπτικές του τόπου, τα οικονομικά της αυτοδιοίκησης και οι επιπτώσεις  των περικοπών πόρων από την κυβέρνηση, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε χθες ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με στελέχη του Δήμου Πηνειού.

Το Γ. Πατούλη υποδέχθηκε στο Δημαρχείο στη Γαστούνη ο Δήμαρχος Πηνειού και Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών των ΟΤΑ στη ΚΕΔΕ  Α. Καστρινός, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

«Είναι ιδιαίτερη χαρά μου που επισκέπτομαι το Δήμο Πηνειού και βλέπω από κοντά το έργο που έχει υλοποιήσει ο αγαπητός φίλος Αλέξης Καστρινός, ο οποίος είναι πολύτιμος συνεργάτης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ. Η επίσκεψη μου στη περιοχή έχει ως στόχο να ενημερωθώ από κοντά για τα προβλήματα που απασχολούν τους δημότες».

Αυτό δήλωσε ο Γ. Πατούλης και συμπλήρωσε ότι «η ενότητα που έχει διαμορφωθεί στο Πρώτο Βαθμό Αυτοδιοίκησης, μέσα από τη σκληρή δουλεία που έχουμε κάνει μέχρι τώρα, μας επιτρέπει να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα στη Κυβέρνηση. Οι δήμοι και οι τοπικές κοινωνίες μπορούν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, τόσο στην προσπάθεια εξόδου από την οικονομική κρίση, όσο και στην ανασυγκρότηση της χώρας».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Προέδρου της ΚΕΔΕ στο Δήμο Πηνειού συζητήθηκαν και μια σειρά από δράσεις που μπορούν να υλοποιηθούν και στο επίπεδο της πρόληψης μέσω προγραμμάτων  προσυμπτωματικού ελέγχου (Check-up).

Να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιήσει αντίστοιχες επισκέψεις και σε άλλες περιοχές της χώρας.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 25 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ δίπλα στη νέα γενιά της Θεσσαλονίκης – Με μεγάλη συμμετοχή η ημερίδα της ΚΕΔΕ και του ΙΤΑ στη Θεσσαλονίκη, στην παρουσίαση της μελέτης για τη νεανική παραβατικότητα

Λ. Κυρίζογλου: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν θέλει να είναι θεατής, αλλά δύναμη πρόληψης, στήριξης και…

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ στηρίζει την ενημέρωση αιρετών και υπηρεσιακών στελεχών για τον νέο Κώδικα Αυτοδιοίκησης

Λ. Κυρίζογλου: Ο νέος Κώδικας βάζει τάξη στην πολυνομία και ενισχύει τη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης…