Άρθρο Localit 19 Αυγούστου, 2021

Επιπλέον 20 τόνοι βοήθειας στις πυρόπληκτες περιοχές της Εύβοιας από το Δήμο Θεσσαλονίκης

Επιπλέον είκοσι τόνοι βοήθειας αναχώρησαν σήμερα από το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης για τις πυρόπληκτες περιοχές της Εύβοιας, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που ανέλαβε ο κεντρικός δήμος για την υποστήριξη των ανθρώπων που δοκιμάζονται από τις φωτιές.

Το μήνυμα πως «ο Δήμος Θεσσαλονίκης δεν θα σταματήσει ποτέ να σκέφτεται και να βοηθάει στην πράξη τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται», έστειλε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς τους δημότες, τους συλλόγους, τους φορείς αλλά και τον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης, που ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη στο κάλεσμα για τη συλλογή βοήθειας.

Την περασμένη εβδομάδα είχε προηγηθεί η αποστολή άλλων περίπου 30 τόνων με διάφορα είδη που είχαν καταγραφεί ως αναγκαία για την έμπρακτη στήριξη των δήμων και των ανθρώπων που επλήγησαν από τις πυρκαγιές.

Σύμφωνα με τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για δράσεις Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Μωυσίδη, η συλλογή βοήθειας συνεχίζεται καθημερινά, καθ’ όλο το 24ωρο, στο φουαγιέ του δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαμιέων: Νεκρός σε τροχαίο ο αντιδήμαρχος Κώστας Σταυρογιάννης

Τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στον νέο περιφερειακό δρόμο της Λαμίας, με θύμα τον αντιδήμαρχο της…

Ρεπορτάζ 20 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αυλαία σήμερα για τον γραπτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Ανοίγει η αυλαία σήμερα για τον 2ο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, που διεξάγεται με σημαντικές…

Ρεπορτάζ 13 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: Ένας χρόνος λειτουργίας του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας

Ένα χρόνο λειτουργίας συμπλήρωσε το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας (ΓΑΕΦ) του Δήμου Αθηναίων, το οποίο…