Άρθρο Localit 16 Μαΐου, 2024

Επαναλειτουργεί το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στον Δήμο Νέας Ιωνίας

Αίσια κατάληξη είχε η παρέμβαση του δημάρχου Νέας Ιωνίας, Παναγιώτη Μανούρη, να επιστρέψει στο Δήμο το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ, το οποίο είχε σταματήσει στις αρχές της χρονιάς.

Το φαρμακείο ξανάνοιξε τις πόρτες του στην Αλ. Παναγούλη, από την Τετάρτη 15 Μαΐου, ώστε να εξυπηρετεί και πάλι τους ασφαλισμένους της περιοχής.

Το υπουργείο Υγείας αναίρεσε την παύση της λειτουργίας του και έτσι μπήκε τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών που έπρεπε να μεταφερθούν στην Αγία Παρασκευή για τα φάρμακα τους. Στο ενδιάμεσο διάστημα ο Δήμος είχε φροντίσει για τη μεταφορά των δημοτών με δικά του μεταφορικά μέσα, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

«Το κλείσιμο του φαρμακείου ήταν ένα από τα πρώτα προβλήματα που προέκυψαν αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων μας. Εκφράσαμε αμέσως την αντίθεση μας μ’ αυτήν την απόφαση», δήλωσε ο δήμαρχος Νέας Ιωνίας Παναγιώτης Μανούρης, υπενθυμίζοντας τις παρεμβάσεις που έκανε προς τον υπουργό Υγείας και τους αρμόδιους φορείς, ώστε σήμερα το φαρμακείο να βρίσκεται και πάλι στην πόλη και να μην ταλαιπωρούνται οι δημότες.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 21 Φεβρουαρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Μystreet»: Νέα ηλεκτρονική εφαρμογή για καταγγελία αυθαίρετης κατάληψης κοινόχρηστων χώρων με τραπεζοκαθίσματα

Οι δήμοι θα καταχωρίσουν στο ηλεκτρονικό σύστημα «Μητρώο Καταχώρισης Αδειών Χρήσης Κοινόχρηστων Χώρων», το οποίο…

Ρεπορτάζ 21 Φεβρουαρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σύσκεψη για τις ανάγκες και τα προβλήματα των δομών κοινωνικής μέριμνας στην Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων

Οι ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δομές κοινωνικής μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας…

Ρεπορτάζ 21 Φεβρουαρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σαντορίνη: Έρευνα του ΕΚΠΑ για τον εντοπισμό περιοχών αυξημένου κατολισθητικού κινδύνου

Συστηματική έρευνα στο ανάγλυφο της Σαντορίνης διεξάγει η Διεπιστημονική Επιτροπή Διαχείρισης Κινδύνων και Κρίσεων του…