Άρθρο Localit 12 Απριλίου, 2017

Επαναλειτουργεί η Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης

Επαναλειτουργεί από χθες, Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου, η Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών που πραγματοποιήθηκαν στο κτίριο.

Το κοινό μπορεί να επισκέπτεται ελεύθερα τις εγκαταστάσεις της βιβλιοθήκης από Δευτέρα έως και Παρασκευή κατά τις ώρες 08.00 έως 20.30, ενώ λόγω των εορτών το ωράριο τροποποιείται.

Συγκεκριμένα, η βιβλιοθήκη θα λειτουργήσει τη Μεγάλη Πέμπτη και την Τρίτη μετά το Πάσχα από τις 08.30 έως τις 15.00. Τη Μεγάλη Παρασκευή και τη Δευτέρα του Πάσχα η υπηρεσία θα παραμείνει κλειστή.

Στο ισόγειο του κτιρίου λειτουργεί πλέον παιδικό τμήμα με εκδόσεις, δανειστική βιβλιοθήκη και χώρους εκδηλώσεων, ενώ στον ημιόροφο στεγάζεται το ξενόγλωσσο τμήμα. Στον 3ο όροφο το κοινό μπορεί να βρει βιβλία σχετικά με την επιστήμη και την τέχνη, στον 4ο όροφο λογοτεχνία και παλιές συλλογές και στον 5ο περιοδικά.

Για την Τρίτη 3 Μαΐου 2017, σχεδιάζεται η διοργάνωση ολοήμερων δράσεων και εκδηλώσεων, ανοικτών για το κοινό, από όλα τα τμήματα της βιβλιοθήκης, με στόχο την εκ νέου γνωριμία με τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες.

 

 

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 02 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Κέρκυρα τιμώμενη πόλη στις «Εορτές Εξόδου» 2026 στο Μεσολόγγι

Τιμώμενη πόλη στις φετινές «Εορτές Εξόδου» στο Μεσολόγγι είναι η Κέρκυρα, στο πλαίσιο των επετειακών…

Με μια ματιά 23 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Κοζάνης: Σε δημόσια διαβούλευση το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας

Σε δημόσια διαβούλευση θέτει ο Δήμος Κοζάνης το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.), καλώντας πολίτες και…

Με μια ματιά 20 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμαρχος Κοζάνης: Συγχαρητήρια στον Πάρι Κουκουλόπουλο για την εκλογή του ως Αντιπροέδρου της Βουλής

Γιάννης Κοκκαλιάρης: «Μεγάλη επιτυχία για την Κοζάνη η εκλογή Κουκουλόπουλου» Συγχαρητήριο μήνυμα για την εκλογή…