Άρθρο Localit 04 Μαρτίου, 2015

Επαφές για τη λειτουργία της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Λήμνου με το λιμάνι του Λαυρίου

limnos_aqua2Εν αναμονή της απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού Ναυτιλίας, κ. Θεόδωρου Δρίτσα, βρίσκεται ο Δήμαρχος Λήμνου, κ. Δημήτρης Μαρινάκης. Η απόφαση αναμένεται να ληφθεί σε συνέχεια της σημερινής συνάντησής του Υπουργού με την Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, για την επίσχεση εργασίας στα πλοία της Ναυτιλιακής Εταιρείας Λέσβου, εξαιτίας της οποίας έχει διακοπεί η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Λήμνου με το λιμάνι του Λαυρίου.

Ο Δήμαρχος, στη χθεσινή συνάντησή του με τον Υπουργό, στην οποία συμμετείχαν επίσης ο Βουλευτής  του νομού μας κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, η Βουλευτής Επικρατείας και επικεφαλής της παράταξης Βόρειο Αιγαίο-Γόνιμη Γραμμή στο Περιφερειακό Συμβούλιο, κ. Αγλαΐα Κυρίτση, ο Έπαρχος Λήμνου κ. Ευάγγελος Γιαρμαδούρος  και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Λημνιακών Συλλόγων κ. Αντώνης Καραγιάννης, ζήτησε από τον κ. Δρίτσα να κινήσει τις διαδικασίες που απορρέουν από τη σύμβαση της εταιρείας με το Υπουργείο, στην περίπτωση που ο ανάδοχος αδυνατεί να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 25 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ δίπλα στη νέα γενιά της Θεσσαλονίκης – Με μεγάλη συμμετοχή η ημερίδα της ΚΕΔΕ και του ΙΤΑ στη Θεσσαλονίκη, στην παρουσίαση της μελέτης για τη νεανική παραβατικότητα

Λ. Κυρίζογλου: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν θέλει να είναι θεατής, αλλά δύναμη πρόληψης, στήριξης και…

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ στηρίζει την ενημέρωση αιρετών και υπηρεσιακών στελεχών για τον νέο Κώδικα Αυτοδιοίκησης

Λ. Κυρίζογλου: Ο νέος Κώδικας βάζει τάξη στην πολυνομία και ενισχύει τη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης…