Άρθρο Localit 22 Δεκεμβρίου, 2023

Εορταστικά πακέτα στους ευπαθείς πολίτες από τον Δήμο Δωδώνης

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, διένειμε ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, ο Δήμος Δωδώνης, μέσω του Κέντρου Κοινότητας και του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», μένοντας σταθερά στο πλευρό των πιο ευάλωτων δημοτών του.

Η διανομή των εορταστικών πακέτων, που έγινε κατά βάση κατ’ οίκον, αφορούσε 197 συνολικά νοικοκυριά, εκ των οποίων τα 105 ανήκουν στην κατηγορία των ευάλωτων πολιτών (ΑμεΑ, μακροχρόνια άνεργοι και οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα που διαβιούν μόνιμα στις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Δωδώνης) και τα 92, ωφελούμενοι του προγράμματος ΤΕΒΑ, για τους οποίους δεν υπήρξε και άλλη ξεχωριστή διανομή στη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Και στη φετινή δράση συνέβαλλαν καθοριστικά, όπως ενημερώνει ο Δήμος, επιχειρήσεις και φορείς, οι οποίοι προσέφεραν προϊόντα παραγωγής τους, ή οικονομική βοήθεια.

«Το κοινωνικό έργο του Δήμου μας συνεχίζει να αποτελεί μια βασική συνιστώσα της πολιτικής μας και θα συνεχίσει να αποτελεί για όσο διάστημα, υπάρχουν συμπολίτες μας που χρειάζονται τη βοήθειά μας. Το έργο αυτό χάρη στις υπηρεσίες του Δήμου μας, διαρκεί 365 ημέρες το χρόνο αλλά ειδικά για τις γιορτινές στιγμές όπως αυτές που διανύουμε, νοιώθουμε μεγαλύτερη την υποχρέωση να στηρίξουμε υλικά και ψυχολογικά τους πιο αδύναμους συνανθρώπους μας. Οφείλω να πω για μια ακόμα φορά, ένα μεγάλο ευχαριστώ στις επιχειρήσεις και τους κοινωνικούς φορείς που βρίσκονται με προθυμία στο πλευρό μας, όταν ζητάμε τη βοήθειά τους. Εύχομαι από καρδιάς, Χρόνια Πολλά σε όλους, με υγεία και δύναμη, για να ξεπεράσουμε μαζί κάθε μελλοντική δυσκολία», ανέφερε ο δήμαρχος Δωδώνης Χρήστος Ντακαλέξης.

 

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 13 Ιουνίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Έκκληση Δήμου Βριλησσίων για λελογισμένη κατανάλωση νερού

Κάλεσμα στους πολίτες Βριλησσίων, να αποφεύγουν κάθε άσκοπη κατανάλωση νερού και να περιορίζονται στην λελογισμένη…

Ενδιαφέρουν 13 Ιουνίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τοποθετήθηκε το Seatrac στο Παράλιο Άστρος

Τοποθετήθηκε για ακόμα μια χρονιά από τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, το αυτόνομο σύστημα εισόδου –…

Ενδιαφέρουν 13 Ιουνίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Πειραιά: Νέα δάπεδα σε αύλειους χώρους και εργασίες αναβάθμισης  σε Δημοτικά Σχολεία

Εργασίες αναβάθμισης  των αύλειων χώρων στα 14ο, 17ο, 27ο και 43ο Δημοτικά Σχολεία Πειραιά υλοποίησε…