Άρθρο Localit 20 Ιουλίου, 2021

Εμβολιασμός κατ’ οίκον στο Δήμο Ελευσίνας

Κινητή μονάδα για κατ’ οίκον εμβολιασμούς πολιτών, που δεν δύνανται να μετακινηθούν, συστήνεται στο Δήμο Ελευσίνας, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τη Διοίκηση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Νήσων και το Κέντρο Υγείας Ελευσίνας.

Η κινητή μονάδα, η οποία συγκροτείται από ιατρό και επισκέπτη υγείας ή νοσηλευτή/τρια, με τη συνδρομή και του Προγράμματος του «Βοήθεια στο Σπίτι» της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου, θα επισκεφθεί κατ’οίκον τους πολίτες για τον εμβολιασμό τους με μονοδοσικό εμβόλιο.

Οι πολίτες που επιθυμούν να εμβολιαστούν κατ’οίκον, θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού στα τηλέφωνα: 213-1601439 και 213-1601434 (τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 8:00 έως και 14:00), δίνοντας ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο επικοινωνίας και ΑΜΚΑ, προκειμένου να προγραμματιστεί το ραντεβού τους για κατ’οίκον εμβολιασμό.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 27 Ιουλίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πού γίνονται δωρεάν rapid test από τον ΕΟΔΥ την Τρίτη 27 Ιουλίου

Σήμερα,  Τρίτη  27 Ιουλίου,  Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) θα…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 26 Ιουλίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εμβολιασμός κατ’ οίκον στο Δήμο Διονύσου

Ο Δήμος Διονύσου σε συνεργασία με την 1η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής συμμετέχει στο Πρόγραμμα Εμβολιασμού κατ’ οίκον. Συγκεκριμένα μετά…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 26 Ιουλίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ την Τρίτη 27 Ιουλίου στη Γλυφάδα για δωρεάν rapid test

Στη Γλυφάδα θα βρίσκεται και αύριο Τρίτη 27 Ιουλίου, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για τη διενέργεια…