Άρθρο Localit 03 Δεκεμβρίου, 2024

Ελέγχθηκαν τα σχολεία του Δήμου Θεσσαλονίκης μετά την κακοκαιρία – Ποια θα παραμείνουν κλειστά

Ολοκληρώθηκε η επιθεώρηση των κτιριακών υποδομών των σχολείων του Δήμου Θεσσαλονίκης μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την πόλη.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, τα προβλήματα που εντοπίστηκαν -κατά κύριο λόγο- στις αυλές των σχολείων λόγω πτώσης ή επικίνδυνης κλίσης δένδρων καταγράφηκαν και αντιμετωπίστηκαν άμεσα, χάρη στις προσπάθειες των εργαζομένων.

Με βάση τα δεδομένα σήμερα Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου,θα λειτουργήσουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων πλην του 19ου Γυμνασίου και του 15ου & 69ου Δημοτικών Σχολείων. Στα συγκεκριμένα σχολεία οι εργασίες αποκατάστασης θα ολοκληρωθούν το ταχύτερο δυνατό.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης καλεί τους διευθυντές που διαπιστώνουν οποιοδήποτε πρόβλημα που δυσχεραίνει τη λειτουργία του σχολείου να ειδοποιήσουν άμεσα ώστε να ληφθούν τα αναγκαία μέτρα.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 13 Μαρτίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δίκη για το Μάτι: Ενοχή για 12 κατηγορούμενους ζήτησε η Εισαγγελέας

Την ενοχή 12 κατηγορουμένων, μεταξύ των οποίων στελέχη της Πυροσβεστικής, η τότε Περιφερειάρχης, ο τότε…

Ρεπορτάζ 13 Μαρτίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Προτάσεις για το Ολοκληρωμένο Στρατηγικό Σχέδιο Ανάπτυξης της Κρήτης παρουσίασε ο δήμαρχος Χερσονήσου

Την ανάγκη για την κατάρτιση ενός ολοκληρωμένου Στρατηγικού Σχεδίου Ανάπτυξης της Κρήτης, αλλά και την…

Ρεπορτάζ 12 Μαρτίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στ. Αγγελούδης για ανάπλαση ΔΕΘ: Δεν γίνεται κάθε οκτώ μήνες Υπερταμείο και Κεντρική Διοίκηση να αυξάνουν με μεγάλη ευκολία το κόστος ανάπλασης

Σε θέματα της επικαιρότητας, όπως η ανάπλαση της ΔΕΘ και τα συλλαλητήρια για τα 57…