Άρθρο Localit 20 Νοεμβρίου, 2023

Ελασσόνα: 27 τόνοι ρουχισμού έχουν ανακυκλώθηκαν στο Δήμο  

Συνολικά 27 τόνοι ρουχισμού έχουν συλλεγεί από τους 28 κάδους που τοποθετήθηκαν σε κεντρικά σημεία της Ελασσόνας και της Τσαριτσάνης, με τον Δήμο να σημειώνει ότι την ανακύκλωση ρούχων και υποδημάτων «αγκάλιασαν» από την πρώτη στιγμή οι κάτοικοι του Δήμου Ελασσόνας, στηρίζοντας έμπρακτα τη νέα δράση που πρωτίστως επιδιώκει την ευαισθητοποίηση των δημοτών και τη δημιουργία συνείδησης ανακύκλωσης.

«Ο δήμος μας αλλάζει καθημερινά, με δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος και όχι με λόγια. Ανοίγουμε το δρόμο, για να γίνει η ανακύκλωση μέρος της ζωής μας. Οι συμπολίτες μας απέδειξαν ότι είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι στο πρόγραμμα ανακύκλωσης και στο νέο πρόγραμμα ανακύκλωσης ρουχισμού. Όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλουμε στη μείωση της ποσότητας οικιακών απορριμμάτων που καταλήγουν σε χώρους υγειονομικής ταφής», δήλωσε ο δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Γάτσας.

Τέλος όπως σημειώνεται, η εταιρία ανακύκλωσης ειδών ένδυσης και υπόδησης East-West Greece, που έχει υπογράψει σύμβαση με το Δήμο Ελασσόνας, έχει θέσει προτεραιότητα να συμβάλλει στην στήριξη φορέων που βοηθάνε ευπαθείς ομάδες στις περιοχές που δραστηριοποιείται και για το λόγο αυτό στηρίζει έμπρακτα το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ελασσόνας, προσφέροντας τρόφιμα και λευκά είδη για την ανακούφιση  πολιτών, σε συνεργασία με την Αντιδήμαρχο Διοικητικών, Κοινωνικής Πρόνοιας και Εξυπηρέτησης του Πολίτη  Φρόσω Καρκαβανίδου-Σκρέτα.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Βιώσιμες Πόλεις 04 Δεκεμβρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Προχωρά το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας του Δήμου Δελφών

Σε εξέλιξη είναι η εκπόνηση της μελέτης του Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.) του Δήμου Δελφών,…

Βιώσιμες Πόλεις 30 Νοεμβρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέο υπερσύγχρονο όχημα για τα αδέσποτα ζώα στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης

Νέο υπερσύγχρονο όχημα,απέκτησε ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης, στο πλαίσιο της προστασίας, περισυλλογής, φροντίδας και επανένταξης…

Βιώσιμες Πόλεις 30 Νοεμβρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Δήμος Μεγαρέων περνά στην εποχή της μικροκινητικότητας

Στην προμήθεια 30 ηλεκτρικών ποδηλάτων και πέντε σταθμών φόρτισης, προχωρά ο Δήμος Μεγαρέων, μετά την…