Άρθρο Localit 04 Αυγούστου, 2022

Έκθεση ζωγραφικής των Δομών Αστέγων του Δήμου Αγρινίου στη Ναύπακτο

Έκθεση  ζωγραφικής με θέμα την Αστεγία, πραγματοποιούν την Παρασκευή 5 Αυγούστου, στις 20:00, οι Δομές Αστέγων Δήμου Αγρινίου σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπάκτου. Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στην περιοχή Ψανή, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις οδηγίες για τα μέτρα πρόληψης που ορίζει ο ΕΟΔΥ, κατά της διασποράς Covid-19.

Όπως σημειώνεται ενόψει της εκδήλωσης, η δύναμη της τέχνης επιστρατεύεται για να μας ευαισθητοποιήσει. Τα έργα της έκθεσης είναι αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ των Δομών Αστέγων του Δήμου Αγρινίου και των μαθητών του εργαστηρίου Τέχνης «MyHeart» της Χριστίνας Μπλαχούρα.

Οι Δομές Αστέγων του Δήμου Αγρινίου, απευθύνουν επίσης της ευχαριστίες τους στον Δήμο Ναυπάκτου για τη στήριξη της προσπάθειας ευαισθητοποίησης και αφύπνισης γι’ αυτήν την ευάλωτη κοινωνική ομάδα.

Οι δομές Αστέγων του Δήμου Αγρινίου, είναι ενταγμένες στο επιχειρησιακό πρόγραμμα ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας 2014-2020.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 02 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εθνική Φιλοτελική Έκθεση «101» στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων

Το ιστορικό αρχείο της ΚΕΔΕ αξιοποιείται ως πηγή σε έκθεμα για τα Ταχυδρομικά Πρακτορεία της…

Ενδιαφέρουν 02 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ηράκλειο Αττικής: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Summer Camp 2026

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα Καλοκαιρινής Απασχόλησης 2026 του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, το οποίο…

Ενδιαφέρουν 29 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αιγάλεω: Δωρεάν αιματολογικός έλεγχος στα Δημοτικά Ιατρεία

Ο Δήμος Αιγάλεω, μέσω του Τμήματος Κοινωνικής Φροντίδας και Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, διοργανώνει…