Άρθρο Localit 28 Μαρτίου, 2016

Έκδοση ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης του Λ. Μπόμπολα ζητά ο Κύπριος γενικός εισαγγελέας

ΧΥΤΥ Πάφου ΚόσιηςΟδηγίες για άμεση έκδοση ευρωπαϊκών ενταλμάτων σύλληψης εναντίον του προέδρου της εταιρείας Helector, Λεωνίδα Μπόμπολα και Θεοφάνη Λώλου διευθυντή της εταιρείας μελετών ENVIROPLAN, ο οποίος ορίστηκε από το υπουργείο Εσωτερικών να επιβλέπει τα έργα ΧΥΤΑ Πάφου και ΧΥΤΥ Κόσιης, έδωσε ο γενικός εισαγγελέας, Κώστας Κληρίδης, όπως δήλωσε εξερχόμενος του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

Σε ευρεία σύσκεψη για το θέμα του ΧΥΤΥ Κόσιης, ο γενικός εισαγγελέας έδωσε τη γραπτή γνωμάτευσή του στον υπουργό Εσωτερικών Σωκράτη Χάσικο, ο οποίος προήδρευε της σύσκεψης και δόθηκαν οδηγίες για άμεσο τερματισμό τoυ συμβολαίου.

Επίσης ο κ. Κληρίδης διέψευσε ότι ο κ. Μπόμπολας θέτει όρους προκειμένου να έρθει και να παραδοθεί στην Κύπρο. «Ουδεμία συναλλαγή γίνεται με τον ύποπτο» ανέφερε.

Η ανακριτική ομάδα της αστυνομίας συνεχίζει, με εντατικούς ρυθμούς, τις έρευνες για τις υποθέσεις του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) και του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων (ΧΥΤΥ), που διαχειριζόταν η εταιρεία του κ. Μπόμπολα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 21 Φεβρουαρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Μystreet»: Νέα ηλεκτρονική εφαρμογή για καταγγελία αυθαίρετης κατάληψης κοινόχρηστων χώρων με τραπεζοκαθίσματα

Οι δήμοι θα καταχωρίσουν στο ηλεκτρονικό σύστημα «Μητρώο Καταχώρισης Αδειών Χρήσης Κοινόχρηστων Χώρων», το οποίο…

Ρεπορτάζ 21 Φεβρουαρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σύσκεψη για τις ανάγκες και τα προβλήματα των δομών κοινωνικής μέριμνας στην Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων

Οι ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δομές κοινωνικής μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας…

Ρεπορτάζ 21 Φεβρουαρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σαντορίνη: Έρευνα του ΕΚΠΑ για τον εντοπισμό περιοχών αυξημένου κατολισθητικού κινδύνου

Συστηματική έρευνα στο ανάγλυφο της Σαντορίνης διεξάγει η Διεπιστημονική Επιτροπή Διαχείρισης Κινδύνων και Κρίσεων του…