Άρθρο Localit 07 Απριλίου, 2022

Εκδήλωση για την ανακύκλωση τηγανέλαιων στον Άλιμο

Εκδήλωση για την ανακύκλωση των τηγανέλαιων, διοργανώνει ο Δήμος Αλίμου, σε συνεργασία με την FargecoHellas, το Σάββατο 9 Απριλίου, στις 11 το πρωί, στην Πλατεία Καραϊσκάκη στο Άνω Καλαμάκι.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή εκδήλωση με στόχο την ενημέρωση μικρών και μεγάλων για την αξία της ανακύκλωσης των τηγανέλαιων αλλά και την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος.

Παιδιά και ενήλικες θα γνωρίσουν τον σωστό τρόπο ανακύκλωσης του «τηγανόλαδου» και τα οφέλη που προκύπτουν από αυτή.

Η ενημέρωση των παιδιών θα είναι διαδραστική με την παρουσία της μασκότ της FargecoHellas, τον Luco, ενώ μουσική κι εκπλήξεις θα συνοδεύσουν αυτή την ανοιξιάτικη ενημέρωση ανακύκλωσης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Βιώσιμες Πόλεις 10 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Χαλανδρίου: Στη διάθεση των κατοίκων η Παραρεμάτια Διαδρομή

Μετά την παράδοση της νέας οδού Γυφτοπούλου, μια ακόμα από τις αναπλάσεις που υλοποιεί ο…

Βιώσιμες Πόλεις 04 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δίκτυο ποδηλατοδρόμων σχεδιάζει ο δήμος Παλλήνης

Στην υλοποίηση του σχεδίου για ένα σύγχρονο δίκτυο ποδηλατοδρόμων μέσα στην πόλη, προχωρά ο δήμος…

Βιώσιμες Πόλεις 19 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Κατερίνης: Υπογραφή σύμβασης για την ανάπλαση κεντρικού πεζόδρομου Μ. Αλεξάνδρου και πλατείας Ελευθερίας

Υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση μεταξύ του δήμου Κατερίνης και της «Πιερικής Αναπτυξιακής Α.Ε. Ο.Τ.Α.» η…