Άρθρο Localit 12 Μαρτίου, 2016

Εκδίδονται νέου τύπου ταυτότητες και διαβατήρια  

ταυτότητεςΔρομολογούνται  οι διαδικασίες για τη δημιουργία νέου τύπου ταυτότητες και διαβατήρια. Για το θέμα πραγματοποιήθηκε  χθες ευρεία σύσκεψη για το θέμα της έκδοσης νέων ταυτοτήτων και διαβατηρίων την οποία συγκάλεσε ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Στη σύσκεψη συζητήθηκε ενδελεχώς η προεργασία από πλευράς κυβέρνησης και της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να υπάρξει η θεσμική κατοχύρωση για την έκδοση νέου τύπου ταυτοτήτων.

Στη σύσκεψη, συμφωνήθηκε να δημιουργηθεί μια επιτροπή με επικεφαλής τον Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης κ. Αναγνωστάκη, με την συμμετοχή του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγου κ. Τσουβάλα και αρμοδίων παραγόντων από το ΥΠΕΣΔΑ, την ΕΛ.ΑΣ και από το γραφείο του Πρωθυπουργού, η οποία θα υποβάλει τις προτάσεις της προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Τόσκας, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτριος Αναγνωστάκης, εκ μέρους του Πρωθυπουργού ο καθηγητής κ. Γιάννης Βενέρης, ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, οι επικεφαλής των αρμόδιων διευθύνσεων της ΕΛ.ΑΣ και υπηρεσιακοί παράγοντες του ΥΠΕΣΔΑ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 18 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε τροχιά επανεξέτασης ο Ν. 4830/21: Διάλογος ΚΕΔΕ-Νέμεσις

Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) κ. Λάζαρος Κυρίζογλου και ο Α’ Αντιπρόεδρος…

Ρεπορτάζ 18 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Νισύρου: Σε εφαρμογή η σύμβαση αναβάθμισης του Δημοτικού Ελικοδρομίου

Δήμαρχος Νισύρου: «Πρόκειται για μια επένδυση που εξυπηρετεί άμεσα το δημόσιο συμφέρον και την ποιότητα…

Ρεπορτάζ 05 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γαλλική Σκάλα Λαυρίου: Με χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο η αποκατάσταση

Εξασφαλίστηκε Χρηματοδότηση για την αποκατάσταση της Γαλλικής Σκάλας Μεταλλείων Λαυρίου – Σημαντικό βήμα ανάδειξης της…