Άρθρο Localit 10 Μαρτίου, 2021

Εγκαταστάθηκαν οι πρώτοι 13 οικίσκοι στις σεισμόπληκτες περιοχές της Π.Ε. Λάρισας

Οι 13 πρώτοι οικίσκοι για τους σεισμόπληκτους κατοίκους της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας έχουν ήδη εγκατασταθεί στην περιοχή του Τυρνάβου και της Ελασσόνας, ενώ αναμένονται σήμερα άλλοι 11 οικίσκοι ώστε να γίνει μεταφορά των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στέγασης λόγω του σεισμού.

Όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας αγοραστός «πρώτο μας μέλημα είναι η στέγαση των κατοίκων που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα σπίτια τους τα οποία έχουν κριθεί ακατάλληλα». Μεταξύ άλλων, ο κ. Αγοραστός τόνισε ότι αναμένεται να έρθουν από το υπουργείο Υποδομών όσοι οικίσκοι χρειαστούν, ώστε να καλυφθούν όλες οι ανάγκες που υπάρχουν στην περιοχή.

Σημειώνεται πως έχουν ολοκληρωθεί και οι διαδικασίες ώστε να μπορέσουν οι οικίσκοι να εγκατασταθεί και αφορούν τη διαδικασία υποδομών για ύδρευση, αποχέτευση και ηλεκτροδότηση τους.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 04 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δίκη για το Μάτι: Κανένα ελαφρυντικό στους ενόχους για την τραγωδία

Κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνώρισαν οι δικαστές στους δέκα ενόχους για την υπόθεση της πυρκαγιάς στο…

Ρεπορτάζ 04 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκδήλωση του Ινστιτούτου για τη Σοσιαλδημοκρατία –InSocial για το παραλιακό μέτωπο της Αττικής

«Ναι στην Ανάπτυξη – Όχι στην υποβάθμιση και αλλοίωση του παράκτιου τοπίου». Αυτό ήταν το…

Ρεπορτάζ 04 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
“Διπλή Ανάπλαση”: Συστάθηκε 9μελής ομάδα εργασίας για τον συντονισμό υλοποίησης του έργου

Σε μια σημαντική κίνηση για τον συντονισμό του πολύπλευρου και δύσκολου έργου της «Διπλής Ανάπλασης»…