Άρθρο Localit 02 Ιουλίου, 2020

ΕΕΤΑΑ: Προσλήψεις διαπολιτισμικών μεσολαβητών για τις ανάγκες 47 δήμων

Η ΕΕΤΑΑ στα πλαίσια του έργου «Ενίσχυση/Προώθηση των υπηρεσιών διαπολιτισμικής μεσολάβησης στα Κέντρα Κοινότητας και Ένταξης Μεταναστών», θα πραγματοποιήσει με τη διαδικασία πρόσληψης προσωπικού του ΑΣΕΠ, την πρόσληψη 58 Διαπολιτισμικών Μεσολαβητών για τις ανάγκες 47 Δήμων. Οι προσληφθέντες θα κληθούν να υπογράψουν συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου, διαρκείας έως 36 μηνών.

Αντικείμενο της εργασίας τους θα είναι ενδεικτικά: η παροχή πληροφοριών προς τους μετανάστες, αιτούντες και δικαιούχους διεθνούς προστασίας, η διευκόλυνση επικοινωνίας τους με τα Κέντρα Κοινότητας και φορείς του κράτους, η υποβοήθηση σχέσεων εμπιστοσύνης μεταξύ των μελών μεταναστευτικών κοινοτήτων και των τοπικών κοινωνιών  κι εν γένει  συμβολή τους στην εξάλειψη αρνητικών στερεοτύπων και κοινωνικού αποκλεισμού.

Για την επιλογή, μέσω ΑΣΕΠ, θα δημοσιευθούν ανακοινώσεις για τις Περιφέρειες Αττικής, Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Θεσσαλίας, Ηπείρου και Κρήτης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 28 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ηράκλειο: Ανησυχία για τις ρηγματώσεις στις Βούτες – Ακατάλληλα τέσσερα σπίτια, εκκενώνουν οι κάτοικοι

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης αναμένεται να  κηρυχθούν σήμερα οι Βούτες Νέα αυτοψία στις Βούτες και…

Ρεπορτάζ 28 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ξεκίνησαν οι έλεγχοι για τις ρηγματώσεις στις Βούτες του δήμου Ηρακλείου

Συνεχίζονται από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (28-4-2025) οι αυτοψίες στις Βούτες του δήμου Ηρακλείου,…

Ρεπορτάζ 25 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Π. Μαρινάκης: Σε κάθε περίπτωση θα ψηφίσουμε έναν εκλογικό νόμο για την Αυτοδιοίκηση, με ένα γύρο εκλογών

Την κατάθεση στη Βουλή νομοσχεδίου για αλλαγή του εκλογικού νόμου στις  αυτοδιοικητικές εκλογές με  εκλογή…