Άρθρο Localit 22 Ιουλίου, 2021

ΕΕΤΑΑ: Επιμορφωτικές συναντήσεις για τις δημόσιες συμβάσεις

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι επιμορφωτικές συναντήσεις που η Ε.Ε.Τ.Α.Α. υλοποίησε σε συνεργασία με τις Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων Ιονίων Νήσων (12 – 13 Μαΐου & 2 – 3 Ιουνίου 2021) και Κεντρικής Μακεδονίας (14 – 15 Ιουλίου & 20 – 21 Ιουλίου 2021) με θέμα τη Διαχείριση Δημοσίων Συμβάσεων.

Στόχος των εξ αποστάσεως επιμορφωτικών συναντήσεων ήταν η παροχή γνώσεων και της αναγκαίας πληροφόρησης προς τους εργαζόμενους των Δήμων σε θέματα  ανάθεσης και εκτέλεσης δημοσίων έργων και μελετών, προμηθειών και υπηρεσιών.

Έμφαση δόθηκε στο Ν. 4782/2021 «Εκσυγχρονισμός, απλοποίηση και αναμόρφωση του ρυθμιστικού πλαισίου των δημοσίων συμβάσεων, ειδικότερες ρυθμίσεις προμηθειών στους τομείς της άμυνας και της ασφάλειας και άλλες διατάξεις για την ανάπτυξη, τις υποδομές και την υγεία», στο πλαίσιο του οποίου πραγματοποιήθηκαν σημαντικές αλλαγές στο νόμο 4412/16, με στόχο την απλοποίηση διαδικασιών και την επιτάχυνση της εξέλιξης των Δημοσίων Συμβάσεων.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 25 Ιουλίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τραπέζια αθλημάτων και όργανα γυμναστικής από τον Δήμο Φλώρινας στο Νέο Δημοτικό Πάρκο

Με στόχο να κάνει προσιτή την άθληση σε όλους τους κατοίκους της πόλης και να…

Με μια ματιά 24 Ιουλίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Street mini tennis day το Σάββατο 24 Ιουλίου στη Νέα Μάκρη

Το πρώτο Street mini tennis day,  διοργανώνει το  Γραφείο Αθλητισμού & Νέας Γενιάς του Δήμου Μαραθώνος σήμερα Σάββατο 24…

Με μια ματιά 22 Ιουλίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ηράκλειο: Φωτίζεται μπλε η Λότζια για το σύνδρομο Fragile X

Ο Δήμος Ηρακλείου συμμετέχει στην παγκόσμια πρωτοβουλία για την ευαισθητοποίηση του πληθυσμού σχετικά με το…