Άρθρο Localit 11 Φεβρουαρίου, 2022

Δύο νέοι και σύγχρονοι βρεφικοί – παιδικοί σταθμοί στον Δήμο Τρικκαίων

Δύο νέες δομές για βρέφη και νήπια στον Δήμο Τρικκαίων, λειτουργούν από την περασμένη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου σε  εξαιρετικά προσεγμένο, σύγχρονο, φωτεινό, παιδαγωγικό, άρτιο και πλήρες περιβάλλον, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Πρόκειται για τον βρεφονηπιακό σταθμό στο Μεγαλοχώρι και για τον Στ’ βρεφικό σταθμό στις εργατικές κατοικίες του Πύργου. Όπως ενημερώνει ο Δήμος

Στο Μεγαλοχώρι (στο κτήριο του τέως παιδικού σταθμού) λειτουργούν νηπιακό τμήμα δυναμικότητας 25 νηπίων και βρεφικό τμήμα δυναμικότητας 24 βρεφών, ενώ στον Πύργο (στο κτήριο του τέως Στ΄ βρεφονηπιακού σταθμού) λειτουργεί βρεφικό τμήμα δυναμικότητας 10 βρεφών.

 «Ο Δήμος Τρικκαίων στηρίζει την τρικαλινή οικογένεια και μεριμνά για βρέφη και παιδιά», σημείωσε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Νίκος Σακκάς, ο οποίος με τη διευθύντρια της ομότιτλης, αρμόδιας Διεύθυνσης επισκέφθηκε τις δύο δομές.  Ο κ. Σακκάς επεσήμανε ότι, σε επίπεδο νηπίων, ικανοποιήθηκαν όλες οι αιτήσεις, ενώ με τις δύο νέες δομές ικανοποιήθηκαν και οι αιτήσεις επιλαχόντων βρεφών. Αυτά τα νέα βρεφικά τμήματα θα φιλοξενούν βρέφη από 6 μηνών έως 2,5 ετών.
Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Τρικκαίων συνεχίζει να συμπληρώνει τις υποδομές για τα βρέφη: το αμέσως επόμενο διάστημα ολοκληρώνει τις εργασίες για τη μετατροπή δύο κτηρίων σε βρεφικούς σταθμούς στο Λογγάκι και στην περιοχή του Σταθμού, στο νυν ΚΔΑΠ.

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Βιώσιμες Πόλεις 24 Ιουνίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ηράκλειο: Υπεγράφη η σύμβαση για τη δεύτερη φάση της διαμόρφωσης των Ενετικών Τειχών

Ένα οραματικό έργο που θα αναβαθμίσει κι άλλο τα Ενετικά Τείχη και θα τα καταστήσει…

Βιώσιμες Πόλεις 24 Ιουνίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην αποκατάσταση του παραδοσιακού Νερόμυλου στο Ίνι, προχωράει ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας

Στην αποκατάσταση του παραδοσιακού νερόμυλου και δημιουργία υποστηρικτικών υποδομών στο Ίνι, προχωρά ο Δήμος Μινώα…

Βιώσιμες Πόλεις 24 Ιουνίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ηράκλειο: Ειδική ράμπα στην παραλία «Ακτή» για τα Άτομα με Αναπηρία και κινητικά προβλήματα

Σε λειτουργία τέθηκε στην δημοτική παραλία «Ακτή» στον Καρτερό , η ράμπα ΑμεΑ για την…