Άρθρο Localit 26 Αυγούστου, 2020

Δύο νέα εξεταστήρια για τον κορονοϊό στο πλαίσιο συνεργασίας δήμου Θεσσαλονίκης και ΕΟΔΥ

Την έναρξη λειτουργίας εντός των προσεχών ημερών στη Θεσσαλονίκη δύο νέων εξεταστηρίων στα οποία θα διενεργούνται δωρεάν τεστ για τον κορονοϊό, με σκοπό να αποσυμφορηθούν τα νοσοκομεία της πόλης, ανακοίνωσαν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας, κατά τη χθεσινή τουςσυνάντηση στο δημαρχείο της πόλης.

Όπως έκανε γνωστό ο κ. Ζέρβας, στους χώρους, που θα οργανωθούν πάρα πολύ σύντομα από κοινού από τον Δήμο και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, ο ΕΟΔΥ θα έχει τη δυνατότητα να δέχεται κοινό και να διενεργεί τεστ για τον κορωνοϊό.

Τα δύο εξεταστήρια, σύμφωνα με δέσμευση του προέδρου του ΕΟΔΥ αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 31 Αυγούστου. Τα δωρεάν τεστ, όπως είπε ο κ. Αρκουμανέας, θα γίνονται σε συνεννόηση με τα νοσοκομεία, ενώ τα δύο εξεταστήρια θα στελεχωθούν από προσωπικό του ΕΟΔΥ.  Όπως ανέφερε, οι ανακοινώσεις για τους ακριβείς χώρους όπου θα διαμορφωθούν τα εξεταστήρια θα γίνουν εντός της τρέχουσας εβδομάδας.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 25 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ δίπλα στη νέα γενιά της Θεσσαλονίκης – Με μεγάλη συμμετοχή η ημερίδα της ΚΕΔΕ και του ΙΤΑ στη Θεσσαλονίκη, στην παρουσίαση της μελέτης για τη νεανική παραβατικότητα

Λ. Κυρίζογλου: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν θέλει να είναι θεατής, αλλά δύναμη πρόληψης, στήριξης και…

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ στηρίζει την ενημέρωση αιρετών και υπηρεσιακών στελεχών για τον νέο Κώδικα Αυτοδιοίκησης

Λ. Κυρίζογλου: Ο νέος Κώδικας βάζει τάξη στην πολυνομία και ενισχύει τη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης…