Άρθρο Localit 27 Οκτωβρίου, 2018

Δύο  νέα Εργαστήρια στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης  

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης – Πανεπιστήμιο Κρήτης το Σάββατο 10 και 17 Νοεμβρίου  εγκαινιάζει  δύο κύκλους εργαστηρίων που συνδυάζουν την καλλιτεχνική δημιουργία με τη μαγεία της φύσης και αξιοποιούν τα ποικίλα της ερεθίσματα.

Το εργαστήρι «Ηχοι-Φύση…Μουσική!» της Σταυρούλας Χριστοδουλοπούλου απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3 έως 5 ετών τα οποία χρησιμοποιώντας μουσικά όργανα, όπως ταμπουρίνα, μαράκες, καστανιέτες, ανακαλύπτουν τον αρμονικό κόσμο της μουσικής.

Το εργαστήριο «Ας παίξουμε σινεμά» της Βίκης Χρηστάκη δίνει την ευκαιρία σε παιδιά ηλικίας 11 έως 16 ετών να ανακαλύψουν τον μαγικό κόσμου του κινηματογράφου.

Τα παιδιά οικειώνονται τη φύση, σαν το ευρύτερο σπίτι τους, μέσα στο οποίο υπάρχουν, αναπτύσσονται και δημιουργούν χρησιμοποιώντας τους πόρους της με σεβασμό και οικονομία, αξίες που έχει ανάγκη σήμερα περισσότερο από ποτέ ο πλανήτης μας!

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 23 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε 24ωρη επιφυλακή ο Δήμος Αθηναίων λόγω πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς

Από χθες Κυριακή 22 Ιουνίου, ο Δήμος Αθηναίων θέτει σε πλήρη επιφυλακή τον μηχανισμό Πολιτικής…

Ρεπορτάζ 23 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαμιέων: Νεκρός σε τροχαίο ο αντιδήμαρχος Κώστας Σταυρογιάννης

Τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στον νέο περιφερειακό δρόμο της Λαμίας, με θύμα τον αντιδήμαρχο της…

Με μια ματιά 20 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παραδόθηκαν και τα πέντε πιστοποιημένα πάρκα σκύλων στον δήμο Θεσσαλονίκης

Παραδόθηκε το πρωί στους φιλόζωους και τους τετράποδους φίλους τους το πέμπτο και τελευταίο, για…