Άρθρο Localit 27 Οκτωβρίου, 2018

Δύο  νέα Εργαστήρια στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης  

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης – Πανεπιστήμιο Κρήτης το Σάββατο 10 και 17 Νοεμβρίου  εγκαινιάζει  δύο κύκλους εργαστηρίων που συνδυάζουν την καλλιτεχνική δημιουργία με τη μαγεία της φύσης και αξιοποιούν τα ποικίλα της ερεθίσματα.

Το εργαστήρι «Ηχοι-Φύση…Μουσική!» της Σταυρούλας Χριστοδουλοπούλου απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3 έως 5 ετών τα οποία χρησιμοποιώντας μουσικά όργανα, όπως ταμπουρίνα, μαράκες, καστανιέτες, ανακαλύπτουν τον αρμονικό κόσμο της μουσικής.

Το εργαστήριο «Ας παίξουμε σινεμά» της Βίκης Χρηστάκη δίνει την ευκαιρία σε παιδιά ηλικίας 11 έως 16 ετών να ανακαλύψουν τον μαγικό κόσμου του κινηματογράφου.

Τα παιδιά οικειώνονται τη φύση, σαν το ευρύτερο σπίτι τους, μέσα στο οποίο υπάρχουν, αναπτύσσονται και δημιουργούν χρησιμοποιώντας τους πόρους της με σεβασμό και οικονομία, αξίες που έχει ανάγκη σήμερα περισσότερο από ποτέ ο πλανήτης μας!

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 17 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Για πρώτη φορά δημιουργείται αντιπυρική ζώνη στην Πετρούπολη

Αντιπυρική ζώνη μήκους 4.481 μ. και πλάτους 10 μ. δημιουργείται για πρώτη φορά στα όρια…

Με μια ματιά 17 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνεργασία του δήμου Αμαρουσίου με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Τη συνεργασία του με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών θα αναπτύξει ο δήμος Αμαρουσίου, με στόχο…

Ρεπορτάζ 17 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σύσκεψη υπό τον Γ. Κεφαλογιάννη για την προετοιμασία της αντιπυρικής περιόδου στην περιφέρεια Πελοποννήσου

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Τρίπολη υπό τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννη…