Άρθρο Localit 26 Ιανουαρίου, 2024

Δρόμος Ζωής κατά του Καρκίνου στον Δήμο Πάργας

Συμβολικό ποδηλατικό γύρο και πεζοπορία με ελεύθερη συμμετοχή, διοργανώνουν την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στις 11:00, ο Δήμος Πάργας και η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Παράρτημα Καναλακίου – Πάργας, στα πλαίσια δράσεων ευαισθητοποίησης κατά του Καρκίνου.

Σημείο εκκίνησης η Πλατεία Καναλακίου. Στο ατομικό Virtual 5k Challenge που θα πραγματοποιηθεί, καλούνται να συμμετέχουν όλοι ανεξάρτητα από την ηλικία και την φυσική τους κατάσταση, ώστε με την προσπάθεια τους να διαδοθεί  το μήνυμα της πρόληψης κατά του Καρκίνου.

«Με την δράση αυτή που πραγματοποιείται με αφορμή την 4η Φεβρουαρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, αλλά και κάθε ημέρα οφείλουμε να θυμόμαστε τα αγαπημένα μας πρόσωπα που αντιμετώπισαν την επάρατη νόσο με σθένος και αξιοπρέπεια, είτε έχασαν, είτε κέρδισαν την μάχη, καθώς και να κατανοήσουμε την αξία της έγκαιρης πρόληψης στην αντιμετώπιση του Καρκίνου», αναφέρεται ενόψει της διοργάνωσης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 15 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Δράμας: Διήμερες δράσεις πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού

Διήμερη ανοιχτή δράση ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού διοργανώνει ο Ελληνικός Ερυθρός…

Ενδιαφέρουν 15 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαμιέων: Εκπαιδευτική δράση για τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων

Εκπαιδευτική δράση με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων διοργανώνουν ο Δήμος Λαμιέων και το Τμήμα…

Ενδιαφέρουν 07 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Κόνιτσας: Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις στο Κεφαλοχώρι

Ο Δήμος Κόνιτσας διοργανώνει μαζί με τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ, το Υπουργείο…