Άρθρο Localit 26 Ιανουαρίου, 2024

Δρόμος Ζωής κατά του Καρκίνου στον Δήμο Πάργας

Συμβολικό ποδηλατικό γύρο και πεζοπορία με ελεύθερη συμμετοχή, διοργανώνουν την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στις 11:00, ο Δήμος Πάργας και η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Παράρτημα Καναλακίου – Πάργας, στα πλαίσια δράσεων ευαισθητοποίησης κατά του Καρκίνου.

Σημείο εκκίνησης η Πλατεία Καναλακίου. Στο ατομικό Virtual 5k Challenge που θα πραγματοποιηθεί, καλούνται να συμμετέχουν όλοι ανεξάρτητα από την ηλικία και την φυσική τους κατάσταση, ώστε με την προσπάθεια τους να διαδοθεί  το μήνυμα της πρόληψης κατά του Καρκίνου.

«Με την δράση αυτή που πραγματοποιείται με αφορμή την 4η Φεβρουαρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, αλλά και κάθε ημέρα οφείλουμε να θυμόμαστε τα αγαπημένα μας πρόσωπα που αντιμετώπισαν την επάρατη νόσο με σθένος και αξιοπρέπεια, είτε έχασαν, είτε κέρδισαν την μάχη, καθώς και να κατανοήσουμε την αξία της έγκαιρης πρόληψης στην αντιμετώπιση του Καρκίνου», αναφέρεται ενόψει της διοργάνωσης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 27 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
49ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, 6-12 Σεπτεμβρίου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας (DISFF) επιστρέφει φέτος με σύνθημα «Welcome Home!» και…

Ενδιαφέρουν 26 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φεστιβάλ Ρεματιάς 2026: Συνεχίζονται οι Νύχτες Αλληλεγγύης έως 19/9

Με νέο κύκλο εκδηλώσεων συνεχίζεται το Φεστιβάλ Ρεματιάς- Νύχτες Αλληλεγγύης 2026, στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς…

Ενδιαφέρουν 24 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Δυτικής Λέσβου: Έκθεση έργων τέχνης από τη συλλογή της Πινακοθήκης Μήθυμνας

Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου διοργανώνουν στους εκθεσιακούς…