Άρθρο Localit 23 Φεβρουαρίου, 2024

Δράμα: Παράταση υποβολής αιτήσεων για μείωση δημοτικών τελών

Έως την Παρασκευή 15 Μαρτίου, παρατείνεται στον Δήμο Δράμας, η υποβολή αιτήσεων για μείωση δημοτικών τελών σε ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες, ύστερα από σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όπως τονίζει η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Δημόσιας Υγείας, Σοφία Τσακιρίδου, η παράταση αυτή θεωρείται επιβεβλημένη, εξ’ αιτίας της αυξημένης ζήτησης από ευάλωτα νοικοκυριά του δήμου, που δεν πρόλαβαν να καταθέσουν την αίτηση με τα αντίστοιχα δικαιολογητικά που προβλέπονται για κάθε κατηγορία.

Δικαιούχοι σε ποσοστό μείωσης 50% του ενοποιημένου τέλους καθαριότητας – φωτισμού μέσω των τιμολογίων των παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας είναι: οι άποροι, τα ΑμεΑ ή οικογένειες ΑμεΑ με ποσοστό αναπηρίας τουλάχιστον 67%, οι πολύτεκνοι και οι τρίτεκνοι.

Για πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας του Δήμου Δράμας, στο ισόγειο του Διοικητηρίου, γραφείο 127, καθημερινά από 8.30 π.μ έως 1.30 μ.μ (τηλέφωνο επικοινωνίας 2521351127).

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 15 Απριλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ρεθύμνης: Κάλεσμα στους πολίτες για αποψίλωση και καθαρισμό των οικοπέδων τους

Στην αποψίλωση και καθαρισμό των οικοπέδων τους μέχρι την 30η Απριλίου 2024, καλούνται οι πολίτες…

Ενδιαφέρουν 15 Απριλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ξεκινά νωρίτερα η αντιπυρική περίοδος σε Κρήτη, Βόρειο και Νότιο Αιγαίο

Από σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου, ξεκινά η αντιπυρική περίοδος στις περιφέρειες της Κρήτης, Βορείου και…

Ενδιαφέρουν 15 Απριλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Εορδαίας: Οριστική παραλαβή δύο δομών για ΑμεΑ

Στην οριστική παραλαβή της  Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Ατόμων με Νοητική Υστέρηση και Κινητικές Αναπηρίες (δυναμικότητας…