Άρθρο Localit 12 Οκτωβρίου, 2020

Δωρεάν τεστ Covid-19 από τον ΕΟΔΥ στο σταθμό του ΜΕΤΡΟ Νίκαιας

Συνεργεία του ΕΟΔΥ πραγματοποιούν rapid-test για τον κορωνοϊό στο σταθμό του ΜΕΤΡΟ Nίκαιας από σήμερα χωρίς κανένα κόστος.

Τα τεστ γίνονται με ανώδυνο και άμεσο τρόπο και συμβάλουν στον αποτελεσματικό έλεγχο της πανδημίας.Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ένα από τα συνεργεία στην πλατεία Αγ.Νικολάου,  υπεβλήθη σε rapid-test για τον κορονοϊό και βγήκε αρνητικό.

Πιο συγκεκριμένα τρία ειδικά κλιμάκια πραγματοποιούν μαζικά και γρήγορα τεστ στους δημότες με στόχο να σπάσει η αλυσίδα μετάδοσης. Οι κινητές μονάδες  θα πραγματοποιούν δειγματοληπτικούς ελέγχους στην πλατεία Αγ. Νικολάου έως το μεσημέρι. Σε περίπτωση μεγάλης προσέλευσης κοινού, τα συνεργεία θα είναι και την Τρίτη 13 Οκτωβρίου στην πλατεία για να συνεχίσουν τους ελέγχους.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 24 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράταση έως τις 15 Ιουνίου για τον καθαρισμό των οικοπέδων

Την παράταση έως τις 15 Ιουνίου για τη διαδικασία καθαρισμού των οικοπέδων ανακοίνωσε σε δηλώσεις…

Ρεπορτάζ 24 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για τη δημιουργία δικτύου μονοπατιών στα Βόρεια Τζουμέρκα

Συνολικά 18 σηματοδοτημένες πεζοπορικές διαδρομές, μήκους 41,4 χλμ. περίπου, θα αποκτήσει ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων…

Ενδιαφέρουν 24 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ιωαννιτών: Εγκρίθηκε από το ΔΣ το πρόγραμμα δράσεων τουριστικής προβολής για το 2025

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιωαννιτών ενέκρινε, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το ετήσιο πρόγραμμα…