Άρθρο Localit 13 Σεπτεμβρίου, 2022

Δωρεάν rapid test στο Παλαιό Φάληρο, στις 17 & 26/9

Ο  Δήμος  Παλαιού  Φαλήρου, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, έχει προγραμματίσει  και   θα διενεργήσει δωρεάν rapid test COVID-19, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου από τις 9:30  έως τις 15:00  στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου (Τερψιχόρης 51 & Αρτέμιδος) & την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου από τις 9:30  έως τις 15:00  στο Πολιτιστικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, (επί της οδού Ηχούς 26).

Οι πολίτες που θα προσέλθουν, θα πρέπει να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.) και να έχουν μαζί τους, την αστυνομική τους ταυτότητα, ενώ για την έκδοση του πιστοποιητικού αποτελέσματος, οι δημότες που θα εξετασθούν, θα μπορούν να το εκδώσουν  από το Gov.gr.

Τονίζεται ότι με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ , οι μη εμβολιασμένοι συμπολίτες μας, θα μπορούν να κάνουν δωρεάν το rapid test, αλλά  δεν θα μπορούν να εκδώσουν ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το Gov.gr,  καθώς αυτή είναι διαθέσιμη μέσω του συστήματος, μόνο εφόσον ο έλεγχος έχει πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.

Η πρόσβαση στον χώρο και προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συγχρωτισμού, θα ρυθμίζεται από υπαλλήλους και στελέχη του Δήμου Παλαιού  Φαλήρου, με στόχο την γρήγορη και ασφαλή εξυπηρέτηση όσων προσέλθουν, ενώ θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του covid.

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 07 Φεβρουαρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σημεία δωρεάν rapid test από τον ΕΟΔΥ την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου

 Σε 178 σημεία της επικράτειας διενεργούνται δωρεάν rapid tests για Covid-19, από τις ΚΟΜΥ του…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 06 Φεβρουαρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σημεία για δωρεάν rapid test ανά την επικράτεια – Εκτός η Αττική λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών

Λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών που πλήττουν τα τελευταία 24ωρα τη χώρα, ο ΕΟΔΥ ενημερώνει…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 03 Φεβρουαρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν rapid test στο Παλαιό Φάληρο τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου

Ο  Δήμος  Παλαιού  Φαλήρου, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, έχει προγραμματίσει  και  θα διενεργήσει δωρεάν rapid test COVID-19,…