Άρθρο Localit 02 Φεβρουαρίου, 2021

Δωρεάν rapid test αύριο για επαγγελματίες του δήμου Θερμαϊκού

Τη δυνατότητα να διενεργήσουν δωρεάν rapid test για την covid-19, δίνει αύριο στους επαγγελματίες του δήμου Θερμαϊκού η δράση «Επιχειρώ με Ασφάλεια», που «τρέχει» το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ).

Τα τεστ θα διενεργηθούν από ειδικό κλιμάκιο γιατρών και νοσηλευτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το οποίο θα βρίσκεται αύριο, από τις 9 το πρωί και για πέντε ώρες, έναντι χώρου που βρίσκεται απέναντι από το δημαρχείο στην Περαία.

Υπενθυμίζεται ότι η δράση «Επιχειρώ με Ασφάλεια» ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2020 από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και συνεχίστηκε σε Θέρμη, Σίνδο Λαγκαδά, Καλαμαριά, Εύοσμο και το Ωραιόκαστρο. Σε συνεργασία κάθε φορά με τους κατά τόπους Εμπορικούς Συλλόγους, διεξήχθησαν -μέχρι στιγμής- περισσότερα από 500 τeστ, που στο σύνολό τους ήταν αρνητικά, σύμφωνα με το ΕΕΘ.

 Στόχος της δράσης είναι «να βοηθήσουμε τους επαγγελματίες/μέλη μας να επανέλθουν στις δουλειές τους έχοντας τη βεβαιότητα πως δεν έχουν κορονοϊό, συνεπώς και δεν μπορούν να μεταδώσουν τον ιό», αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ΕΕΘ, Μιχάλης Ζορπίδης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 07 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Σκύδρας: Ενημερωτική συνάντηση για την προστασία ανηλίκων από καπνό και αλκοόλ

Ο Δήμος Σκύδρας διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση με θέμα την προστασία των ανηλίκων από τη χρήση…

Με μια ματιά 05 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόληψη και υγεία στο επίκεντρο: Συνεργασία Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου με Χαροκόπειο

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου προχωρά σε μια νέα συνεργασία με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο έχοντας στόχο την…