Άρθρο Localit 09 Ιουνίου, 2023

Δωρεάν Νομική Πληροφόρηση για συνταξιοδοτικά θέματα στο δημαρχείο Βούλας

Εκδήλωση νομικής πληροφόρησης, στη θεματική ενότητα: «Προϋποθέσεις συνταξιοδότησης, υπολογισμός σύνταξης», διοργανώνει  το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 και ώρα 18:30, στο Δημαρχείο Βούλας – Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Λεωφ. Κων/νου Καραμανλή 18, Βούλα)

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι Νομικοί Συνεργάτες του Ινστιτούτου Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. θα απαντήσουν σε ερωτήματα και προβληματισμούς ανέργων και εργαζομένων του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα που αφορούν το πεδίο της κοινωνικής ασφάλισης.

Το Κέντρο Κοινότητας έχοντας ανιχνεύσει, μέσω της καθημερινής εξυπηρέτησης των πολιτών, την ανάγκη τους για ολοκληρωμένες υπηρεσίες ως προς τον συνταξιοδοτικό λαβύρινθο, την κοινωνική ασφάλιση και τις εργασιακές σχέσεις απηύθυνε πρόσκληση προς το ΙΝΕ-Γ.Σ.Ε.Ε. για την υποστήριξη των εργαζομένων και ανέργων μέσω παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών προς αυτούς.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 26 Φεβρουαρίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
30.000 m³ νερού ημερησίως για άρδευση εξασφαλίζει ο δήμος Ηρακλείου με τριτοβάθμια επεξεργασία λυμάτων

Ξεκινά το έργο τριτοβάθμιας επεξεργασίας στις Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων Ηρακλείου και αξιοποίηση της εκροής για…

Ενδιαφέρουν 26 Φεβρουαρίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το ψηφοδέλτιο της αυτοδιοικητικής παράταξης “Σύγχρονοι Ισχυροί Δήμοι”

Το ψηφοδέλτιο της αυτοδιοικητικής παράταξης “Σύγχρονοι Ισχυροί Δήμοι” ανακοίνωσε ο επικεφαλής της δήμαρχος Αμπελοκήπων –…

Ενδιαφέρουν 26 Φεβρουαρίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βριλήσσια: Ξεκινούν τα μαθήματα Γερμανικών και Ισπανικών στο Δημοτικό Κέντρο Μελέτης

Αύριο Τρίτη 27 Φεβρουαρίου πρόκειται να ξεκινήσουν τα μαθήματα εκμάθησης Γερμανικών και Ισπανικών για ενήλικες,…