Άρθρο Localit 17 Σεπτεμβρίου, 2024

Δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης: Να λειτουργήσει κανονικά το τμήμα ανθρωπιστικών σπουδών στη Γ’ τάξη του Λυκείου Τεγέας

Να λειτουργήσει κανονικά, το τμήμα ανθρωπιστικών σπουδών στη Γ’ τάξη του Λυκείου Τεγέας, ζητά το δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης. Κατά τη συζήτηση του θέματος στο δημοτικό συμβούλιο η διευθύντρια του Λυκείου εξήγησε ακριβώς το πρόβλημα που δημιουργείται μία πιθανή αναστολή λειτουργίας του εν λόγω τμήματος.

Ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης έχει ήδη επικοινωνήσει με το υπουργείο Παιδείας και έχει ήδη αποστείλει και σχετικό αίτημα αναφορικά με τα θέματα λειτουργίας των τομέων – ειδικοτήτων στα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια του δήμου της Τρίπολης.

Το δημοτικό συμβούλιο με απόφασή του ζητά από το υπουργείο Παιδείας όπως … θεραπεύσει την απόφαση για το τμήμα των ανθρωπιστικών σπουδών του Γενικού Λυκείου της Τεγέας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 21 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Δήμος Θηβαίων φιλοξενεί το 4ο Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας

Ο Δήμος Θηβαίων σε συνεργασία με το Σωματείο «Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής» (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.) και…

Ενδιαφέρουν 21 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
InterAigis 2026: Στο προσκήνιο Πολιτική Προστασία και ΟΤΑ

Από τις 23 έως τις 25 Απριλίου 2026 θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου η…