Άρθρο Localit 17 Σεπτεμβρίου, 2024

Δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης: Να λειτουργήσει κανονικά το τμήμα ανθρωπιστικών σπουδών στη Γ’ τάξη του Λυκείου Τεγέας

Να λειτουργήσει κανονικά, το τμήμα ανθρωπιστικών σπουδών στη Γ’ τάξη του Λυκείου Τεγέας, ζητά το δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης. Κατά τη συζήτηση του θέματος στο δημοτικό συμβούλιο η διευθύντρια του Λυκείου εξήγησε ακριβώς το πρόβλημα που δημιουργείται μία πιθανή αναστολή λειτουργίας του εν λόγω τμήματος.

Ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης έχει ήδη επικοινωνήσει με το υπουργείο Παιδείας και έχει ήδη αποστείλει και σχετικό αίτημα αναφορικά με τα θέματα λειτουργίας των τομέων – ειδικοτήτων στα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια του δήμου της Τρίπολης.

Το δημοτικό συμβούλιο με απόφασή του ζητά από το υπουργείο Παιδείας όπως … θεραπεύσει την απόφαση για το τμήμα των ανθρωπιστικών σπουδών του Γενικού Λυκείου της Τεγέας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 05 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Δράμας: Δωρεάν προληπτικός έλεγχος υγείας για γυναίκες

«Η πρόληψη αποτελεί βασικό πυλώνα δημόσιας υγείας και επένδυση στην ποιότητα ζωής» Ο Δήμος Δράμας,…

Ενδιαφέρουν 04 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαμιέων: «Καμία γυναίκα μόνη»

Ενημερωτική δράση για τα δικαιώματα των γυναικών με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Γυναικών Ο Ξενώνας…

Ενδιαφέρουν 25 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Νεάπολης-Συκεών: Εκδήλωση για την εξέλιξη του «Βρώσιμου Δάσους»

Ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών προχωρά στην ανάδειξη του «Βρώσιμου Δάσους» της Νεάπολης μέσα από ειδική εκδήλωση…