Άρθρο Localit 25 Μαΐου, 2013

Δήμος Βύρωνα: Νέο ραντεβού στο «Χωριό Παραγωγών»

χωριο-παραγωγων-βυρωναΤις πύλες του ανοίγει ξανά το «Χωριό Παραγωγών» του Δήμου Βύρωνα, αύριο Κυριακή 26 Μαΐου 2013.

Στην 9η κατά σειρά συνάντηση με τους παραγωγούς, οι καταναλωτές μπορούν από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 4 το απόγευμα, στο πάρκο Καραολή και Δημητρίου, να προμηθευτούν απευθείας, χωρίς μεσάζοντες, περισσότερα από 100 εγγυημένης ποιότητας και με πιστοποίηση ταυτότητας ελληνικά προϊόντα, που διαθέτουν σε ανταγωνιστικές τιμές, 19 παραγωγοί-συνεταιρισμοί από όλη τη χώρα.

Στα προϊόντα που διατίθενται αυτή τη φορά στο «Χωριό Παραγωγών» περιλαμβάνονται: ελιές, γαλακτοκομικά, όσπρια, ρύζι, μέλι, αλεύρι, αυγά, αφεψήματα και αρωματικά, φρούτα εποχής, ξηροί καρποί, παραδοσιακά προϊόντα από την Τήνο, παξιμάδια,  μαρμελάδες και γλυκά κουταλιού, χαλβάς, λουκούμια,  κρασί, σταφίδα, σαλιγκάρια, σάλτσα ντομάτας, κουλούρια και λουκάνικα.

«Συνεχίζουμε, με την αμέριστη συμπαράσταση των πολιτών και τη συμμετοχή δεκάδων παραγωγών – συνεταιρισμών στην πρωτοβουλία που υλοποιούμε, να παρέχουμε στους Βυρωνιώτες τη δυνατότητα να προμηθεύονται ποιοτικά προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές, ικανοποιώντας ένα βασικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε» επισημαίνει ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς.

Οι συγκοινωνίες που εξυπηρετούν την πρόσβαση στο «Χωριό Παραγωγών» είναι: λεωφορεία 203, 204, 212, 232, 732 και το τρόλεϊ 11. Οι κάτοικοι του Βύρωνα έχουν στη διάθεσή τους και τη Δημοτική Συγκοινωνία.

Οι επόμενες συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν:

–         Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

–         Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

–         Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

 

 

 

 

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 25 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ δίπλα στη νέα γενιά της Θεσσαλονίκης – Με μεγάλη συμμετοχή η ημερίδα της ΚΕΔΕ και του ΙΤΑ στη Θεσσαλονίκη, στην παρουσίαση της μελέτης για τη νεανική παραβατικότητα

Λ. Κυρίζογλου: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν θέλει να είναι θεατής, αλλά δύναμη πρόληψης, στήριξης και…

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ στηρίζει την ενημέρωση αιρετών και υπηρεσιακών στελεχών για τον νέο Κώδικα Αυτοδιοίκησης

Λ. Κυρίζογλου: Ο νέος Κώδικας βάζει τάξη στην πολυνομία και ενισχύει τη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης…