Άρθρο Localit 25 Ιανουαρίου, 2013

Δήμος Βοΐου: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την «Ανάπτυξη τοπικού δικτύου χουμοποίησης- κομποστοποίησης οργανικών απορριμμάτων»

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την «Ανάπτυξη τοπικού δικτύου χουμοποίησης- κομποστοποίησης οργανικών απορριμμάτων», θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου στις 6.30 μ.μ. ο Δήμος Βοΐου στα πλαίσια του συνολικού σχεδιασμού που έχει εκπονήσει η δημοτική αρχή για την καλύτερη διαχείριση των απορριμμάτων.

Η εκδήλωση, που σκοπό έχει την ενημέρωση των δημοτών για την υλοποίηση του ολοκληρωμένου προγράμματος οικιακής κομποστοποίησης στο Δήμο Βοΐου και για τα οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη που προκύπτουν από την μείωση του όγκου των απορριμμάτων με την οικιακή κομποστοποίηση, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στη Σιάτιστα με τη συμμετοχή των πολιτών.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα γίνονται  αιτήσεις από τους δημότες, για δωρεάν διάθεση των κάδων κομποστοποίησης, τους οποίους προμηθεύτηκε πρόσφατα ο Δήμος Βοΐου, στο πλαίσιο του Χρηματοδοτικού Προγράμματος του Πράσινου Ταμείου -«Αστική Αναζωογόνηση  2012-2015».

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 25 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ δίπλα στη νέα γενιά της Θεσσαλονίκης – Με μεγάλη συμμετοχή η ημερίδα της ΚΕΔΕ και του ΙΤΑ στη Θεσσαλονίκη, στην παρουσίαση της μελέτης για τη νεανική παραβατικότητα

Λ. Κυρίζογλου: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν θέλει να είναι θεατής, αλλά δύναμη πρόληψης, στήριξης και…

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ στηρίζει την ενημέρωση αιρετών και υπηρεσιακών στελεχών για τον νέο Κώδικα Αυτοδιοίκησης

Λ. Κυρίζογλου: Ο νέος Κώδικας βάζει τάξη στην πολυνομία και ενισχύει τη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης…