Άρθρο Localit 04 Ιανουαρίου, 2012

Δήμος Τήνου:Εξυπηρέτηση γραμμής Ραφήνα – Τήνος και αντίστροφα

Παρά τις διαβεβαιώσεις των ναυτιλιακών εταιριών για προγραμματισμό των καθιερωμένων ετήσιων αποχωρήσεων των πλοίων της γραμμής Ραφήνα – Τήνος, έτσι ώστε να μην προκύψουν προβλήματα στην πρωινή και απογευματινή σύνδεση του νησιού μας με τη Ραφήνα και αντίστροφα, η Τήνος τελικά, λόγω ετήσιας επιθεώρησης του πλοίου Θεολόγος Π., μένει από 9/1/2012 με ένα μόνο πλοίο για σαράντα ημέρες.

Ο Δήμαρχος Τήνου απέστειλε έγγραφο στον Υφυπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, στο Γενικό Γραμματέα Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, καθώς και στις ναυτιλιακές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στις Κυκλάδες, ζητώντας την κάλυψη του δρομολογίου που εκτελεί το πλοίο Θεολόγος Π. Προκειμένου να μην στερηθεί το νησί μας πρωινό δρομολόγιο προς Ραφήνα και απογευματινό προς Τήνο, ο Δήμαρχος έκανε εναλλακτικές προτάσεις για την κάλυψη των ανωτέρω δρομολογίων και ζήτησε την άμεση εξεύρεση λύσης για την αποφυγή ταλαιπωρίας των κατοίκων και επισκεπτών και την εξασφάλιση της επαρκούς τροφοδοσίας του νησιού μας.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 25 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ δίπλα στη νέα γενιά της Θεσσαλονίκης – Με μεγάλη συμμετοχή η ημερίδα της ΚΕΔΕ και του ΙΤΑ στη Θεσσαλονίκη, στην παρουσίαση της μελέτης για τη νεανική παραβατικότητα

Λ. Κυρίζογλου: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν θέλει να είναι θεατής, αλλά δύναμη πρόληψης, στήριξης και…

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ στηρίζει την ενημέρωση αιρετών και υπηρεσιακών στελεχών για τον νέο Κώδικα Αυτοδιοίκησης

Λ. Κυρίζογλου: Ο νέος Κώδικας βάζει τάξη στην πολυνομία και ενισχύει τη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης…