Άρθρο Localit 16 Δεκεμβρίου, 2020

Δήμος Σύρου- Ερμούπολης: Διαδικτυακή ημερίδα για τα πλαστικά μετά τη χρήση

Ημερίδα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης με θέμα: «Πλαστικά μετά τη Χρήση; Η θέση τους στον Μπλε κάδο! Μακριά από τις γαλάζιες θάλασσες», διοργανώνουν ο Δήμος Σύρου- Ερμούπολης, η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Απορριμμάτων (ΕΕΑΑ) και το Μεσογειακό Γραφείο Πληροφόρησης για το Περιβάλλον, τον Πολιτισμό και την Αειφόρο Ανάπτυξη (MIO-ECSDE)/ Μεσογειακή Εκπαιδευτική Πρωτοβουλία για το Περιβάλλον και την Αειφορία (Δίκτυο MEdIES).

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020 (16:00-18:00) στην Ψηφιακή πλατφόρμα ZOOM https://zoom.us/j/9568390076?pwd=eU5xRE5mR1V5bzcwMkpsUDhJNUpoQT09.

Σκοπός της είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των κατοίκων και των κοινωνικών και οικονομικών φορέων του Δήμου Σύρου- Ερμούπολης για προγράμματα ανακύκλωσης και σωστής διαχείρισης των απορριμμάτων που οδηγούν στη μείωση του πλαστικού και ειδικότερα των πλαστικών μιας χρήσης στο θαλάσσιο περιβάλλον.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 25 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Π. Μαρινάκης: Σε κάθε περίπτωση θα ψηφίσουμε έναν εκλογικό νόμο για την Αυτοδιοίκηση, με ένα γύρο εκλογών

Την κατάθεση στη Βουλή νομοσχεδίου για αλλαγή του εκλογικού νόμου στις  αυτοδιοικητικές εκλογές με  εκλογή…

Ρεπορτάζ 25 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γαύδος: Ξεκίνησε η λειτουργία του συστήματος τηλεμετρίας-τηλεχειρισμού των δεξαμενών του δικτύου ύδρευσης

Ξεκίνησε στη Γαύδο η λειτουργία του συστήματος τηλεμετρίας-τηλεχειρισμού των δεξαμενών του δικτύου ύδρευσης, που έχει…

Ρεπορτάζ 25 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αναγκαία η προστασία των υδάτινων οικοσυστημάτων για την τοπική ανάπτυξη

Ημερίδα με θέμα «Κλιματική Αλλαγή Υδάτινα Οικοσυστήματα και Τοπική Ανάπτυξη» αύριο Σάββατο 26 Απριλίου  στο…