Άρθρο Localit 08 Φεβρουαρίου, 2023

Δήμος Σκύδρας: Ανθρωπιστική βοήθεια για τους σεισμόπληκτους Τουρκίας και Συρίας

Ο δήμος Σκύδρας συμμετέχει στην πανελλαδική και διεθνή κινητοποίηση για την παροχή άμεσης και ουσιαστικής ανθρωπιστικής βοήθειας στις σκληρά δοκιμαζόμενες σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας.

Για το σκοπό αυτό λοιπόν προσκαλούνται και παρακαλούνται πολίτες και φορείς να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης, όπως: ιατροφαρμακευτικό υλικό, κουβέρτες, παπλώματα, σκηνές. Προσοχή όχι τρόφιμα και νερό.

Λόγω της επείγουσας κατάστασης η συλλογή των ειδών αρχίζει από σήμερα Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023 από τις 08:30΄ έως τις 15:00΄  και την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023 από τις 08:30΄ έως τις 15:00΄.

Η συλλογή γίνεται στο Δημαρχείο Σκύδρας και στο Κοινοτικό Κατάστημα Καλής.

Για περισσότερες πληροφορίες ή συνεννοήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν΄ απευθύνονται στην αρμόδια Αντιδήμαρχο Ευφροσύνη Κρητίδου, τηλ.:6977485744 και 2381351876.

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 30 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Πύλης: Ιατρείο στο Γαρδίκι και εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών στην Αθαμανία

Δύο σημαντικές δράσεις με επίκεντρο την υγειονομική φροντίδα, την πρόληψη και την ασφάλεια των κατοίκων…

Ενδιαφέρουν 29 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Η Κέα ως Υδρούσα»: Έκθεση και δράσεις στην Κορησσία

Ο Δήμος Κέας συνδιοργανώνει την έκθεση «Η Κέα ως Υδρούσα- Μύθοι, Μνήμες, Πηγές και Διαδρομές…

Ενδιαφέρουν 29 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Μυτιλήνης: Δωρεάν ξεναγήσεις σε επισκέπτες

Δωρεάν ξεναγήσεις σε σημεία ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος στην πόλη της Μυτιλήνης οργανώνει και αυτό…