Άρθρο Localit 08 Ιανουαρίου, 2013

Δήμος Σαρωνικού: Η μακροβιότερη πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου στην τοπική αυτοδιοίκηση της χώρας

Η κυρία Μαρία Κόλλια μετά και την πρόσφατη επανεκλογή της στις δημαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στις 6-1-2013, πρέπει να κατέχει τον τίτλο της μακροβιότερης Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου σε όλη την ελληνική Τοπική Αυτοδιοίκηση.

            Εκλέχθηκε για πρώτη φορά πρόεδρος στον πρώην Δήμο Καλυβίων το 1995 και από τότε μέχρι σήμερα επανεκλέγεται ανελλιπώς και στο νέο καλλικρατικό Δήμο Σαρωνικού, τις περισσότερες δε φορές ομόφωνα και με την ψήφο της αντιπολίτευσης.

            Όλα αυτά τα χρόνια είναι στενή συνεργάτης του Δημάρχου Πέτρου Φιλίππου και με ευσυνειδησία έχει ασχοληθεί επιτυχώς τόσο με τα θέματα διεύθυνσης του δημοτικού συμβουλίου όσο και με πολλά άλλα θέματα σε διάφορους τομείς της διοίκησης του δήμου (Καλυβίων και Σαρωνικού).

            Για το λόγο αυτό χαίρει μεγάλης εκτίμησης τόσο από τους εκάστοτε αιρετούς – συναδέλφους της όσο και από την τοπική κοινωνία. Η αναγνώριση του πολύτιμου έργου που έχει προσφέρει την ανέδειξε για ακόμα μια φορά στη θέση της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

            Της ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο της!

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 25 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ δίπλα στη νέα γενιά της Θεσσαλονίκης – Με μεγάλη συμμετοχή η ημερίδα της ΚΕΔΕ και του ΙΤΑ στη Θεσσαλονίκη, στην παρουσίαση της μελέτης για τη νεανική παραβατικότητα

Λ. Κυρίζογλου: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν θέλει να είναι θεατής, αλλά δύναμη πρόληψης, στήριξης και…

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ στηρίζει την ενημέρωση αιρετών και υπηρεσιακών στελεχών για τον νέο Κώδικα Αυτοδιοίκησης

Λ. Κυρίζογλου: Ο νέος Κώδικας βάζει τάξη στην πολυνομία και ενισχύει τη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης…