Γάλα, αλεύρι, ζάχαρη, ζυμαρικά, αλλά και κρέας, περιλάμβανε μεταξύ άλλων το κοινωνικό καλάθι, που μοίρασε ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων ο Δήμος Ρήγα Φεραίου, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου σε 60 δικαιούχους. Η διανομή των τροφίμων έγινε μέσω των εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».
Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου έχουν καταγραφεί 60 δικαιούχοι και οι οποίοι πληρούν τα κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια.
Μεταξύ των 60 δικαιούχων υπάρχουν τόσο ηλικιωμένοι, μοναχικοί, άποροι άνθρωποι όσο, όμως και άνεργοι οικογενειάρχες.
Ενεργό ρόλο στη συγκεκριμένη προσπάθεια είχαν και τα σχολεία της περιοχής. Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Βελεστίνου οι μαθητές πραγματοποιούν παζάρι με έκθεση προϊόντων, ώστε να συγκεντρωθούν τρόφιμα για το παντοπωλείο, ενώ σε αντίστοιχη ενέργεια προχώρησαν και οι μαθητές στο Γυμνάσιο Στεφανοβικείου.