Άρθρο Localit 25 Απριλίου, 2013

Δήμος Πατρέων: Η Πάτρα βάζει τρίποντο ανθρωπιάς το απόγευμα του Σαββάτου

«Τρίποντο Ανθρωπιάς» θα βάλουν το Σάββατο του Λαζάρου  στις 7 το απόγευμα στο γήπεδο του Απόλλωνα δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι επαγγελματικών τάξεων της Πάτρας, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης του αγώνα υπέρ των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας ενόψει Πάσχα.

Η μικτή ομάδα δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων θα δώσει αγώνα μπάσκετ με τη μικτή ομάδα επαγγελματικών τάξεων (ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας, Επιμελητήριο Αχαΐας, Ιατρικός Σύλλογος, Δικηγορικός Σύλλογος, Εμπορικός Σύλλογος και Σύλλογος  Καθηγητών ΑΕΙ).

Με τον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ θα ενισχυθούν το Κοινωνικό Παντοπωλείο (Τράπεζα Τροφίμων) και τα Συσσίτια του Δήμου Πατρέων, που αρχίζουν την Μ. Δευτέρα και θα είναι σε καθημερινή βάση.

Η είσοδος στον αγώνα θα είναι ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου οι πολίτες καλούνται να στηρίξουν την όλη προσπάθεια φέρνοντας μαζί τους τρόφιμα τα οποία θα διατεθούν στους οικονομικά ασθενείς συμπολίτες μας. Τα τρόφιμα θα συγκεντρώνουν οι εθελοντές της «ομάδας Ε» του Δήμου Πατρέων.

Από τους διοργανωτές, εκφράζονται ευχαριστίες στην διοίκηση του «Απόλλωνα» για την ευγενική χορηγία του γηπέδου.

Για το θέμα δόθηκε σήμερα συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο, από τους αντιδημάρχους Διοίκησης και Επικοινωνίας Χαράλαμπο Στανίτσα και Υποστήριξης Δημότη, Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων, και Ένταξης Μεταναστών Μαρία Ανδρικοπούλου, τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Νίκο Κωστόπουλο, τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κώστα Καρπέτα, τον πρόεδρο και το μέλος του Δ.Σ. του Απόλλωνα, Ανδρέα Μολφέτα και Ηλία  Καρπάνο αντίστοιχα, τον Αλέκο Παπαδόπουλο από την ΕΣΚΑΗ και από τον αθλητικό τομέα του Δήμου Πατρέων, ο Σταύρος Νταλαχάνης, ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος  και ο Σάκης Ξένος.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 25 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ δίπλα στη νέα γενιά της Θεσσαλονίκης – Με μεγάλη συμμετοχή η ημερίδα της ΚΕΔΕ και του ΙΤΑ στη Θεσσαλονίκη, στην παρουσίαση της μελέτης για τη νεανική παραβατικότητα

Λ. Κυρίζογλου: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν θέλει να είναι θεατής, αλλά δύναμη πρόληψης, στήριξης και…

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ στηρίζει την ενημέρωση αιρετών και υπηρεσιακών στελεχών για τον νέο Κώδικα Αυτοδιοίκησης

Λ. Κυρίζογλου: Ο νέος Κώδικας βάζει τάξη στην πολυνομία και ενισχύει τη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης…