Άρθρο Localit 16 Απριλίου, 2021

Δήμος Νίκαιας –Αγ. Ι. Ρέντη: Λαμπάδες για τα παιδιά του «Ελπίδα» και του «Αγ. Σοφία

Σε μια σύμπραξη αγάπης προχώρησε ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη και συγκεκριμένα η Διεύθυνση Ισότητας και Τρίτης Ηλικίας με τον Σύλλογο Γονέων παιδιών με καρκίνο “Η ΠΙΣΤΗ”. Τη Δευτέρα 19 Απριλίου στις 12 το πρωί, 200 λαμπάδες, παιχνίδια και γλυκίσματα θα προσφερθούν  στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων  «ΕΛΠΙΔΑ» και στα εγκαταλελειμμένα παιδιά που φιλοξενούνται στο Γ.Ν Παίδων Αθηνών «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ».

Οι γυναίκες των ΚΑΠΗ του Δήμου με φαντασία, ευρηματικότητα και μεράκι «ζωντάνεψαν» πασχαλίτσες και «άνθισαν» λεβάντες πάνω στα λευκά κεριά. Με χρωματιστές κορδέλες και την τεχνική του ντεκουπαζ δημιούργησαν λαμπάδες για μικρά αγόρια και κορίτσια. Ο Σύλλογος Γονέων παιδιών με καρκίνο “Η ΠΙΣΤΗ: έχει φροντίσει για τα παιχνίδια τους που θα συνοδεύονται με ευχές αγάπης.

«Η ανταπόκριση των ΚΑΠΗ μας σ’ αυτή την προσφορά αγάπης δεν μας εκπλήσσει αλλά εξακολουθεί να μας συγκινεί. Χωρίς δεύτερη σκέψη χρησιμοποίησαν τα υλικά που τους δόθηκαν και φιλοτέχνησαν λαμπάδες ξεχωριστές για χέρια παιδικά. Θαυμασμός που μετατρέπουν την πανδημία σε ευκαιρία για δημιουργική έκφραση με σκοπό κοινωνικό. Χρέος μας να συνεχίζουμε δράσεις που αποτρέπουν την κοινωνική τους απομόνωση και ενισχύουν την αλληλεγγύη. Μαζί με τον Σύλλογο Γονέων παιδιών με καρκίνο “Η ΠΙΣΤΗ” και την πρόεδρό του Αναστασία Σταματέα θα πολλαπλασιάζουμε τις παρεμβάσεις μας για να ομορφαίνουμε τον κόσμο των παιδιών μας», τονίζει ο δήμαρχος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη Γ.Ιωακειμίδης.

 

Θερμοί συμπαραστάτες σ’ αυτή τη δράση είναι οι εταιρείες: SMILE KIOSK (Αφοι Κentikelenis), τα καταστήματα  SOUXOU MOUXOU, AZALAY και τα παστέλια ΑΤΤΙΚΗ. Σύμφωνα με τα υγειονομικά  πρωτόκολλα κατά του COVID 19 οι πασχαλινές κούτες με τις εκπλήξεις  θα παραμείνουν για δέκα ημέρες στις αποθήκες των νοσοκομείων και στη συνέχεια θα παραδοθούν στα παιδιά.

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 23 Σεπτεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αρταίων: Ρύθμιση για την καταβολή παλαιών οφειλών στις σχολικές καθαρίστριες

«Παράσταση» διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας, οι σχολικές καθαρίστριες αορίστου χρόνου, διεκδικώντας την…

Με μια ματιά 21 Σεπτεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Πωγωνίου: Πολιτιστικό κέντρο το πρώην Αρρεναγωγείο – Παρθεναγωγείο Δελβινακίου

Στη φάση ολοκλήρωσης  περνά η ανακαίνιση του πρώην Αρρεναγωγείου – Παρθεναγωγείου Δελβινακίου που προορίζεται να…

Με μια ματιά 20 Σεπτεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αγώνας δρόμου για απόδοση στους πολίτες των πρώην στρατοπέδων Παύλου Μελά και Καρατάσιου

Οι δήμοι Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Παύλου Μελά και Κορδελιού Εύοσμου καλούν τους πολίτες να συμμετέχουν…