Άρθρο Localit 15 Ιουνίου, 2023

Δήμος Μαλεβιζίου: Πρόταση στο LEADER για δημιουργία πλατείας στο Αμμούδι

Την δημιουργία πλατείας στον οικισμό του Αμμουδίου, που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των κατοίκων και των επισκεπτών με πολύ πράσινο και χώρους αναψυχής, προβλέπει η πρόταση που κατέθεσε ο Δήμος Μαλεβιζίου στο πρόγραμμα LEADER.

Όπως επισημαίνει, η δημιουργία της πλατείας σε συνδυασμό με την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων που κατασκευάζεται, θα δίνει την δυνατότητα στους κατοίκους να έχουν ένα ολοκληρωμένο δημόσιο χώρο στον οικισμό.

Στα 2000 μέτρα της πλατείας θα διαμορφωθούν χώροι πρασίνου, αναψυχής, παιδική χαρά,  προσβάσεις κατάλληλες για άτομα με αναπηρίες(ράμπες ΑμεΑ, οδεύσεις τυφλών), ενώ θα τοποθετηθεί αστικός εξοπλισμός.

Ο προϋπολογισμός της πρότασης που κατέθεσε ο Δήμος Μαλεβιζίου στο Τοπικό Πρόγραμμα «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Κοινοτήτων (ΤΑΠΤοΚ), LEADER/CLLD Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ» είναι 530.000 ευρώ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 29 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επετειακές εκδηλώσεις για τα 455 χρόνια από τη Ναυμαχία της Ναυπάκτου

Ο Δήμος Ναυπακτίας τιμά την 455η επέτειο της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου με ένα πολυήμερο πρόγραμμα…

Ενδιαφέρουν 22 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Θηβαίων: Δράσεις ενημέρωσης και πρόληψης για την άνοια

Ο Δήμος Θηβαίων διοργανώνει ένα πενθήμερο δράσεων ενημέρωσης και πρόληψης για την άνοια, με αφορμή…

Ενδιαφέρουν 21 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Διανομή βασικών ειδών σε δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δράμας

Ο Δήμος Δράμας πραγματοποιεί διανομή βασικών ειδών σε 459 οικογένειες- δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, στο…