Άρθρο Localit 24 Ιουλίου, 2019

Δήμος Λέσβου: Ολοκληρώθηκαν έργα αυτεπιστασίας του δήμου

Ολοκληρώθηκαν από το Δήμο Λέσβου και την Αντιδημαρχία Αυτεπιστασίας και Καθημερινότητας του Πολίτη, με την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Γιάννη Αμπουλού, οι εργασίες διαμόρφωσης και τσιμεντόστρωσης τμήματος πεζοδρομίου στην οδό Μητροπολίτου Ιακώβου (πάνω από το γήπεδο), καθώς και η τσιμεντόστρωση τμήματος δρόμου κοντά στο εκκλησάκι της Παναγίας Ποταμούσας, στον Κάτω Χάλικα με σκοπό την πλήρη λειτουργικότητα και προσβασιμότητα των παραπάνω σημείων.

Εξάλλου, στο πλαίσιο των συνεχών παρεμβάσεων του Δήμου Λέσβου, για την διευκόλυνση διέλευσης οχημάτων και πεζών, πραγματοποιήθηκαν εργασίες τσιμεντόστρωσης τμημάτων του δρόμου που οδηγεί από τους Ταξιάρχες στον Προφήτη Ηλία, τα οποία παρουσίαζαν έντονες φθορές.

Τέλος, από συνεργείο της ίδιας Αντιδημαρχίας, πραγματοποιήθηκαν εργασίες κατασκευής  τσιμεντένιας βάσης στην Κοινότητα Κώμης.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 01 Αυγούστου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνεργασία ΥΠ.ΕΣ. – Κ.Ε.Δ.Ε. – ΕΝ.Π.Ε. – Ε.Ε.Τ.Α.Α. για την ενημέρωση του προσωπικού της Τ.Α.

Υπογράφηκε στις 21/7/2025 προγραμματική σύμβαση μεταξύ ΥΠ.ΕΣ. – Κ.Ε.Δ.Ε. – ΕΝ.Π.Ε. – Ε.Ε.Τ.Α.Α. με αντικείμενα…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 30 Ιουλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καίρια παρέμβαση της ΚΕΔΕ στο Υπουργείο Ναυτιλίας για την τροποποίηση του Π.Δ. 71/2020

Συνάντηση του Προέδρου της ΚΕΔΕ Λ. Κυρίζογλου με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας κ. Στέφανο Γκίκα Καίρια…

Μη κατηγοριοποιημένο 28 Ιουλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
23η Έκδοση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας των Περιφερειών και Πόλεων (13-15 Οκτωβρίου 2025)