Άρθρο Localit 30 Μαρτίου, 2016

Δήμος Λαρισαίων: Ολοκληρώνεται αύριο η διανομή αγαθών μέσω του ΤΕΒΑ

Συνεχίζεται σήμερα και ολοκληρώνεται την Πέμπτη, η τρίτη διανομή τροφίμων της Κοινωνικής Σύμπραξης Λάρισας  στο πλαίσιο του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας» για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Τα προϊόντα που διανέμονται είναι είδη παντοπωλείου και είδη βασικής υλική συνδρομής και πιο συγκεκριμένα: λάδι, μήλα πορτοκάλια, λάχανο, σκόνη πλυντηρίου, υγρό καθαρισμού γενικής χρήσης, υγρό καθαρισμού για πιάτα, σαμπουάν και  οδοντόκρεμα.

Η διανομή γίνεται από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα, σε επίπεδο νομού υλοποιείται από τη κοινωνική σύμπραξη με ονομασία «Αλληλεγγύη» στην οποία μετέχουν ο Δήμος Λαρισαίων ως leader και η Περιφέρεια Θεσσαλίας- Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, οι Δήμοι Ελασσόνας, Αγιάς, Τυρνάβου, Φαρσάλων, Κιλελέρ και Τεμπών ,  η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Λάρισας ΔΗΚΕΛ,  το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ανθρώπων ΚΕΘΕΑ, ο Πανθεσσαλικός Σύλλογος Αναπήρων Πολιτών, η Ιερά Μητρόπολη Ελασσόνας,  ο Σύλλογος Πολυτέκνων Λάρισας-Περιχώρων, ο Σύλλογος  τριτέκνων Λάρισας και το Χαμόγελο του Παιδιού. Ενεργό συμμετοχή θα παίξουν και οι Ενεργοί Πολίτες.

Στο χώρο της διανομής βρέθηκαν εκ μέρους της Περιφέρειας Θεσσαλίας οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Χρήστος Καλομπάτσιος και ο Απόστόλος Μπέμπτης και από το Δήμο Λαρισαίων ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημ. Δεληγιάννης.

 

 

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 25 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ δίπλα στη νέα γενιά της Θεσσαλονίκης – Με μεγάλη συμμετοχή η ημερίδα της ΚΕΔΕ και του ΙΤΑ στη Θεσσαλονίκη, στην παρουσίαση της μελέτης για τη νεανική παραβατικότητα

Λ. Κυρίζογλου: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν θέλει να είναι θεατής, αλλά δύναμη πρόληψης, στήριξης και…

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ στηρίζει την ενημέρωση αιρετών και υπηρεσιακών στελεχών για τον νέο Κώδικα Αυτοδιοίκησης

Λ. Κυρίζογλου: Ο νέος Κώδικας βάζει τάξη στην πολυνομία και ενισχύει τη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης…