Άρθρο Localit 04 Οκτωβρίου, 2013

Δήμος Λαμιέων: Εργασίες Πιστοποίησης της Ιαματικής Πηγής Καλλιδρόμου

Σας ενημερώνουμε, ότι μετά από παρέμβαση του Δημάρχου Λαμιέων και επαφή του Αντιδημάρχου και μέλους του Δ.Σ. Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας (Σ.Δ.Ι.Π.Ε.) κ.Δημ. Συλεούνη, με την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤ.Α.Δ. Α.Ε.). και το Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (Ι.Γ.Μ.Ε.), οι προγραμματισμένες εργασίες Πιστοποίησης της Ιαματικής Πηγής Καλλιδρόμου «Ψωρονέρια» θα πραγματοποιηθούν σε διάστημα μιάμιση ημέρας, από την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου από ώρα 11:00πμ έως και την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου το βράδυ.

Για το λόγο αυτό, η πισίνα της Ιαματικής Πηγής θα παραμείνει κλειστή την Τετάρτη                9 Οκτωβρίου από 11:00 πμ έως και την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου το βράδυ και όχι για 10 ημέρες όπως είχε αρχικά προβλέψει η ΕΤΑΔ και το ΙΓΜΕ.Η πισίνα της Ιαματικής Πηγής θα επαναλειτουργήσει κανονικά για τους λουόμενους από την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου το πρωί.

Παρακαλούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία των λουομένων για το χρονικό διάστημα της μιάμιση ημέρας, που απαιτείται για την εκτέλεση των εργασιών Πιστοποίησης

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ στηρίζει την ενημέρωση αιρετών και υπηρεσιακών στελεχών για τον νέο Κώδικα Αυτοδιοίκησης

Λ. Κυρίζογλου: Ο νέος Κώδικας βάζει τάξη στην πολυνομία και ενισχύει τη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης…

Ενδιαφέρουν 22 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Θηβαίων: Δράσεις ενημέρωσης και πρόληψης για την άνοια

Ο Δήμος Θηβαίων διοργανώνει ένα πενθήμερο δράσεων ενημέρωσης και πρόληψης για την άνοια, με αφορμή…