Άρθρο Localit 04 Οκτωβρίου, 2013

Δήμος Λαμιέων: Εργασίες Πιστοποίησης της Ιαματικής Πηγής Καλλιδρόμου

Σας ενημερώνουμε, ότι μετά από παρέμβαση του Δημάρχου Λαμιέων και επαφή του Αντιδημάρχου και μέλους του Δ.Σ. Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας (Σ.Δ.Ι.Π.Ε.) κ.Δημ. Συλεούνη, με την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤ.Α.Δ. Α.Ε.). και το Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (Ι.Γ.Μ.Ε.), οι προγραμματισμένες εργασίες Πιστοποίησης της Ιαματικής Πηγής Καλλιδρόμου «Ψωρονέρια» θα πραγματοποιηθούν σε διάστημα μιάμιση ημέρας, από την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου από ώρα 11:00πμ έως και την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου το βράδυ.

Για το λόγο αυτό, η πισίνα της Ιαματικής Πηγής θα παραμείνει κλειστή την Τετάρτη                9 Οκτωβρίου από 11:00 πμ έως και την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου το βράδυ και όχι για 10 ημέρες όπως είχε αρχικά προβλέψει η ΕΤΑΔ και το ΙΓΜΕ.Η πισίνα της Ιαματικής Πηγής θα επαναλειτουργήσει κανονικά για τους λουόμενους από την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου το πρωί.

Παρακαλούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία των λουομένων για το χρονικό διάστημα της μιάμιση ημέρας, που απαιτείται για την εκτέλεση των εργασιών Πιστοποίησης

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ευρωπαϊκή ΤΑ 02 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κων. Κουκάς: Ενημέρωσε το Κογκρέσο του Συμβουλίου της Ευρώπης για το νέο θεσμικό βήμα της Ελλάδας μέσω του νέου Κώδικα Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Ο Κωνσταντίνος Κουκάς, Πρόεδρος του Τμήματος Τοπικών Αρχών του Κογκρέσου Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του…

Βιώσιμες Πόλεις 02 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
10ετές masterplan βιώσιμης ανάπτυξης για τη Χάλκη

Ο Δήμος Χάλης και το Pleiades Innovation Ecosystem ανακοίνωσαν την έναρξη εκπόνησης ενός ολοκληρωμένου δεκαετούς…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 02 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΚΕΔΕ, ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΗΝ 172η ΣΥΝΟΔΟ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ