Άρθρο Localit 15 Φεβρουαρίου, 2013

Δήμος Λαγκαδά:Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη με θέμα την τήρηση των μέτρων ασφαλείας στο πεδίο βολής του Προφήτη

Σε σύσκεψη με θέμα την τήρηση ή λήψη επιπλέον μέτρων ασφαλείας στο πεδίο βολής του Προφήτη του Δήμου Βόλβης, συμμετείχε χθες το μεσημέρι ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Αναστασιάδης, έπειτα από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Μ.Ε. Θεσσαλονίκης κ. Γεώργιου Τσαμασλή. 

        Κατά την διάρκεια της συνάντησης, εξετάστηκαν τα μέτρα ασφαλείας που ισχύουν σήμερα για την λειτουργία του πεδίου βολής, ενώ υπό το βάρος των ατυχημάτων που προκλήθηκαν κατά καιρούς στην περιοχή με πιο πρόσφατο τον ακρωτηριασμό διερχόμενου κυνηγού στις 31/01/2013, συμφωνήθηκε τόσο η άμεση ενίσχυση, όσο και η εποπτεία τήρησής τους. Ανάρτηση νέων πινακίδων απαγόρευσης εισόδου του κοινού στο πεδίο βολής, αύξηση μέτρων αστυνόμευσης περιμετρικά της περιοχής και άμεση εκτύπωση ενημερωτικού υλικού με ευθύνη της Αντιπεριφέρειας, είναι μερικά από τα συμφωνηθέντα μέτρα που θα ληφθούν μέσα στο προσεχές διάστημα.  

        Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο δήμαρχος Βόλβης Δημήτριος Γαλαμάτης,  ο ταξίαρχος Ιωάννης Δάλλας, ο συνταγματάρχης Πεζικού Ιωάννης Καραπάνος, ο αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλονίκης Δημήτριος Ταμπάκης, ο επικεφαλής της διεύθυνσης δασών Θεσσαλονίκης Απόστολος Αϊναλής, ο δασάρχης Λαγκαδά Γρηγόριος Ευαγγελόπουλος, ο εκπρόσωπος της κυνηγετικής ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης Κωνσταντίνος Παπασπυρόπουλος και ο εκπρόσωπος του κυνηγετικού συλλόγου Λαγκαδά Χρήστος Μαλτίδης.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 25 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ δίπλα στη νέα γενιά της Θεσσαλονίκης – Με μεγάλη συμμετοχή η ημερίδα της ΚΕΔΕ και του ΙΤΑ στη Θεσσαλονίκη, στην παρουσίαση της μελέτης για τη νεανική παραβατικότητα

Λ. Κυρίζογλου: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν θέλει να είναι θεατής, αλλά δύναμη πρόληψης, στήριξης και…

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ στηρίζει την ενημέρωση αιρετών και υπηρεσιακών στελεχών για τον νέο Κώδικα Αυτοδιοίκησης

Λ. Κυρίζογλου: Ο νέος Κώδικας βάζει τάξη στην πολυνομία και ενισχύει τη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης…