Άρθρο Localit 06 Νοεμβρίου, 2012

Δήμος Λαγκαδά: Ημερίδα για θέματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στα Λουτρά Λαγκαδά

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου (3/11) η ενημερωτική ημερίδα με θέμα “Φορέας Διαχείρισης Λιμνών Κορώνειας -Βόλβης και Περιβαλλοντική Εκπαίδευση”, στην αίθουσα “ΜΥΓΔΟΝΙΑ PALACE” των Λουτρών Λαγκαδά.

Σκοπός της ημερίδας που συνδιοργανώθηκε από τον ΦΔΛΚΒ και τα Γραφεία Περιβαλλοντικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτ.Θεσσαλονίκης με την αρωγή του Δήμου Λαγκαδά, ήταν η ενημέρωση των εκπαιδευτικών για τα προγράμματα περιβαλλοντικής αγωγής, την υλοποίησή τους και τον συντονισμό παράλληλων δράσεων με τον Φορέα Διαχείρισης.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Αναστασιάδης αφού καλωσόρισε τους συμμετέχοντες στον Δήμο μας, αναφέρθηκε σε μια σειρά δράσεων που πραγματοποίησε ο Δήμος μας, προκειμένου να εισάγει στην καθημερινότητα των συνδημοτών μας την οικολογική συνείδηση και τον σεβασμό για το περιβάλλον. “Πρόθεσή μας ως Διοίκηση αλλά και δική μου προσωπικά ως Αντιπρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης, είναι να συνεχίσουμε να βαδίζουμε σε ένα αισιόδοξο για το μέλλον μας δρόμο, ξεκινώντας και δίνοντας έμφαση στην εκπαίδευση και την περιβαλλοντική αγωγή των παιδιών μας”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την εκδήλωση επίσης χαιρέτισαν η Πρόεδρος του Φορέα κα. Μπόμπορη, η υπεύθυνη γραφείου Περιβαλλοντικής Αγωγής Δ.Δ. Εκπαίδευσης Δυτ. Θεσσαλονίκης κα. Μιχελάκη,η υπεύθυνη του αντίστοιχου Γραφείου της Πρωτοβάθμιας κα. Δαγκλή, ενώ ακολούθησε παρουσίαση περιβαλλοντικών δράσεων καθώς και του προγράμματος “Θερινό Σχολείο” που υλοποιείται εδώ και δύο χρόνια στην περιοχή του Λαγκαδά.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 25 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ δίπλα στη νέα γενιά της Θεσσαλονίκης – Με μεγάλη συμμετοχή η ημερίδα της ΚΕΔΕ και του ΙΤΑ στη Θεσσαλονίκη, στην παρουσίαση της μελέτης για τη νεανική παραβατικότητα

Λ. Κυρίζογλου: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν θέλει να είναι θεατής, αλλά δύναμη πρόληψης, στήριξης και…

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ στηρίζει την ενημέρωση αιρετών και υπηρεσιακών στελεχών για τον νέο Κώδικα Αυτοδιοίκησης

Λ. Κυρίζογλου: Ο νέος Κώδικας βάζει τάξη στην πολυνομία και ενισχύει τη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης…