Άρθρο Localit 06 Μαρτίου, 2013

Δήμος Λαγκαδά: Διάλεξη με θέμα την Εκπαίδευση στον Πόντο

Στην διάλεξη του καθηγητή και Προέδρου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ποντίων Εκπαιδευτικών κ. Αντώνιου Παυλίδη, με θέμα την Εκπαίδευση στον Πόντο,  παρευρέθηκε χθες το απόγευμα ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Αναστασιάδης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΔΗΚΕΛ κ. Γεώργιο Σεπιάδη και τον πατέρα Ιωάννη Φερενίδη, πρώην Εκπαιδευτικό.

 

Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί την έναρξη ενός κύκλου σεμιναρίων που θα πραγματοποιηθούν στον πύργο της Παιδαγωγικής σχολής του Α.Π.Θ., με πρωτοβουλία του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών της Παιδαγωγικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

 

Ο Δήμαρχος Λαγκαδά κατά την διάρκεια συνάντησής του με τον κ. Παυλίδη, εξέφρασε και δια ζώσης την πρόθεση της Διοίκησης για την διοργάνωση σεμιναρίων εκμάθησης της Ποντιακής γλώσσας στον Δήμο μας σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ποντίων Εκπαιδευτικών και στα πλαίσια προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης που θα λειτουργήσουν το προσεχές διάστημα στην πόλη μας.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 25 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ δίπλα στη νέα γενιά της Θεσσαλονίκης – Με μεγάλη συμμετοχή η ημερίδα της ΚΕΔΕ και του ΙΤΑ στη Θεσσαλονίκη, στην παρουσίαση της μελέτης για τη νεανική παραβατικότητα

Λ. Κυρίζογλου: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν θέλει να είναι θεατής, αλλά δύναμη πρόληψης, στήριξης και…

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ στηρίζει την ενημέρωση αιρετών και υπηρεσιακών στελεχών για τον νέο Κώδικα Αυτοδιοίκησης

Λ. Κυρίζογλου: Ο νέος Κώδικας βάζει τάξη στην πολυνομία και ενισχύει τη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης…