Άρθρο Localit 26 Αυγούστου, 2021

Δήμος Κομοτηνής: Αιτήσεις για εφάπαξ ειδικό βοήθημα επανασύνδεσης ηλεκτρικού ρεύματος

Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων στη Διεύθυνση Κοινωνικών Πολιτικών του Δήμου Κομοτηνής για την παροχή εφάπαξ ειδικού βοηθήματος επανασύνδεσης ηλεκτρικού ρεύματος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου το πρόγραμμα αφορά καταναλωτές χαμηλού εισοδήματος, των οποίων η κύρια κατοικία έχει αποσυνδεθεί από το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ένταξη στο πρόγραμμα είναι ότι η αποσύνδεση πρέπει να έχει γίνει έως και τις 31-12-2020 και τα νοικοκυριά να παραμένουν αποσυνδεδεμένα από την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος κατά το διάστημα της υποβολής αίτησης. (ΦΕΚ 2377/τ.Β’/7-06-2021).

Οι αιτήσεις κατατίθενται στα γραφεία της Διεύθυνσης Κοινωνικών Πολιτικών του δήμου Κομοτηνής στο Τμήμα Κοινωνικής Αρωγής και Υγείας στην οδό Φιλικής Εταιρείας & Φιλίππου (γωνία), όροφος 3ος και ώρες 09.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ. καθημερινά.

Για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση απευθυνθείτε στα τηλέφωνα της υπηρεσίας: 2531082104, 253102253. Αρμόδια υπάλληλος Βασιλική Παπατάτσιου.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 19 Ιανουαρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» η δημιουργία 43 Γωνιών Ανακύκλωσης στο δήμο Βόλου

Στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» εντάχθηκε το έργο του δήμου Βόλου με τίτλο «Δημιουργία Γωνιών Ανακύκλωσης…

Με μια ματιά 18 Ιανουαρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Οι «πράσινες» μεταφορές και η συμβολή των δήμων στο επίκεντρο της συνάντησης του υφυπουργού Μεταφορών με τον δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού

Η προώθηση των «πράσινων» μεταφορών συζητήθηκε κατά τη χθεσινή συνάντηση που είχε ο υφυπουργός Υποδομών…

Με μια ματιά 14 Ιανουαρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μια μόνο προσφορά στον διαγωνισμό για τον οδοφωτισμό του δήμου Ιωαννιτών

Αποσφραγίστηκε ο ηλεκτρονικός διαγωνισμός για την επιλογή αναδόχου παροχής υπηρεσιών «Αναβάθμιση ενεργειακής απόδοσης του συστήματος…