Άρθρο Localit 02 Σεπτεμβρίου, 2020

Δήμος Ηρακλείου: Τοποθέτηση 10 οικίσκων για τις ανάγκες της προσχολικής εκπαίδευσης

Τη σύμβαση για την τοποθέτηση σε δυο ακίνητα του Δήμου Ηρακλείου δέκα οικίσκων, οι οποίοι θα χρησιμοποιηθούν για να καλύψουν μέρος των αναγκών της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης, υπέγραψαν το μεσημέρι της Τρίτης 1ης Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας.

Η σύμβαση υπεγράφη στο γραφείο του Δημάρχου, στην Λότζια, παρουσία και του Αντιδημάρχου Παιδείας Νίκου Αγγελάκη και της Γενικής Γραμματέως του Δήμου Ευγενίας Στυλιανού. Έξι οικίσκοι θα τοποθετηθούν σε ακίνητο στις Μεσαμπελιές (οδός Μυρτιάς) και τέσσερις στο Δειλινό (οδός Μιχαήλ Μανασάκη και Κουνάβων).

Το χρονοδιάγραμμα για την τοποθέτηση των οικίσκων είναι 45 ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης.

Παράλληλα, για την μεταβατική περίοδο μέχρι την τοποθέτηση των 10 οικίσκων, o Δήμος Ηρακλείου σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ, έχει ήδη εξασφαλίσει την διάθεση 11 πλήρως εξοπλισμένων και λειτουργικών αιθουσών, με την δυνατότητα να γίνουν 12  μετά την ολοκλήρωση τοποθέτησης των δικαιούχων voucher.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Ηρακλείου είχε αναλάβει την εξεύρεση 10 αιθουσών, ενώ την τοποθέτηση άλλων 22 έχει αναλάβει η ΚΤ.ΥΠ. (Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.).

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 23 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ εγκαινίασε τη 3η Διεθνή Έκθεση Πολιτικής Προστασίας InterAigis 2026
Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 22 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ηχηρό μήνυμα για στήριξη Δήμων και κοινωνικών υπηρεσιών

Λάζαρος Κυρίζογλου: «Οι κοινωνικές δομές χρειάζονται σταθερότητα, όχι πειραματισμούς – το έμπειρο προσωπικό είναι η…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 22 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ψήφισμα για τις Κοινωνικοπρονοιακές Δομές των Δήμων

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ εκφράζει την αντίθεσή του στο σχέδιο που κυκλοφόρησε η Κυβέρνηση,…