Άρθρο Localit 17 Φεβρουαρίου, 2026

Δύο διακρίσεις για τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής στα Best City Awards 2026

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής έλαβε δύο σημαντικές διακρίσεις στα φετινά Best City Awards 2026 για έργα και πρωτοβουλίες που προάγουν τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος έλαβε το Χρυσό Best City Award που αφορά την ψηφιακή εξέλιξη των δημοτικών υπηρεσιών. Πιο συγκεκριμένα, αυτό αφορά την καινοτόμο ηλεκτρονική πλατφόρμα για την online εγγραφή-επανεγγραφή στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η οποία διευκολύνει σημαντικά τους γονείς και εκσυγχρονίζει τη διοικητική λειτουργία.

Η δεύτερη διάκριση αφορά την ανάπλαση του κτιρίου στο πάρκο της οδού Πευκών, με τη μετατροπή του παλαιού εργοστασίου σε έναν σύγχρονο πολυχώρο Πολιτισμού. Για τις εν λόγω εργασίες χρησιμοποιήθηκαν πόροι χρηματοδοτούμενου προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την πολιτιστική κληρονομιά.

Τα βραβεία παρέλαβαν ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, κ. Νίκος Μπάμπαλος, και η Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κα. Αιμιλία Τζίβα.

Δείτε το Δελτίο Τύπου ΕΔΩ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Καλές Πρακτικές ΟΤΑ 28 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας: Δράση για την ψηφιακή ενδυνάμωση της τρίτης ηλικίας

Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας συμμετέχει στη δράση «Ψηφιακή Σύνδεση: Η 3η Ηλικία στην Εποχή της…

Καλές Πρακτικές ΟΤΑ 18 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Δήμος Δράμας στο δίκτυο UNIDAS4EU για την υποστήριξη θυμάτων βίας

Ο Δήμος Δράμας συμμετέχει στο ευρωπαϊκό δίκτυο μεταφοράς τεχνογνωσίας UNIDAS4EU, το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο…

Καλές Πρακτικές ΟΤΑ ... 08 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Νήμα»: Το νέο μοντέλο της Νάουσας για δημογραφική αναγέννηση και ποιότητα ζωής

O Δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης παρουσιάζει το εγχείρημα «Νήμα» που φιλοδοξεί να μετατρέψει τη Νάουσα…