Άρθρο Localit 10 Απριλίου, 2013

Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Θεατρική παράσταση «Ο Ταρτούφος» από την Ελληνογαλλική σχολή « Ο Άγιος Ιωσήφ»

Η Ελληνογαλλική σχολή «Ο Άγιος Ιωσήφ» συνεπής στην πολιτιστική δραστηριότητα που παρουσιάζει κάθε χρόνο παρουσιάζει φέτος την κωμωδία του Μολιέρου «Ο Ταρτούφος». Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Απριλίου 2013 στις 21.00 στο δημοτικό θέατρο του δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης, Ρήγα Φεραίου και Χρυσοστόμου Σμύρνης στην Πεύκη.

Η παράσταση είναι διασκευασμένη έτσι ώστε να ενσωματώνει διαλογικά και χορικά μέρη, συμμετέχουν 25 μαθητές από τη Γ’ γυμνασίου έως τη Β΄ λυκείου οι οποίο εργάστηκαν εντατικά προκειμένου να παρουσιάσουν ένα υψηλό αισθητικά αποτέλεσμα όπως έχει φανεί και από τις προηγούμενες παραστάσεις της σχολής. Δεν είναι τυχαίο ότι στη διδασκαλία του έργου έχουν στο πλευρό τους επαγγελματία ηθοποιό και χορογράφο.

Ο δήμος Ηρακλείου Αττικής είχε φιλοξενήσει πέρυσι την παράσταση της Ελληνογαλλικής σχολής “Ο Αγίου Ιωσήφ” στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Ηλέκτρα Αποστόλου με μεγάλη επιτυχία και φέτος στηρίζει την πραγματοποίηση των παραστάσεων με την παρουσία του δημάρχου Παντελή Βλασσόπουλου και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου αλλά και απευθύνοντας κάλεσμα σε όλους τους δημότες, μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν από κοντά την κωμωδία του Μολιέρου «Ο Ταρτούφος».

Μετά την παράσταση στην αίθουσα Μανώλης Αναγνωστάκης του Πολιτιστικού Πολύκεντρου Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης, που βρίσκεται κάτω από το χώρο του θεάτρου,  οι παρευρισκόμενοι θα κεραστούν και θα επικοινωνήσουν της απόψεις και τις εντυπώσεις τους από την παράσταση.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 25 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ δίπλα στη νέα γενιά της Θεσσαλονίκης – Με μεγάλη συμμετοχή η ημερίδα της ΚΕΔΕ και του ΙΤΑ στη Θεσσαλονίκη, στην παρουσίαση της μελέτης για τη νεανική παραβατικότητα

Λ. Κυρίζογλου: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν θέλει να είναι θεατής, αλλά δύναμη πρόληψης, στήριξης και…

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ στηρίζει την ενημέρωση αιρετών και υπηρεσιακών στελεχών για τον νέο Κώδικα Αυτοδιοίκησης

Λ. Κυρίζογλου: Ο νέος Κώδικας βάζει τάξη στην πολυνομία και ενισχύει τη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης…