Άρθρο Localit 19 Φεβρουαρίου, 2021

Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Μεταφορά στα Εμβολιαστικά Κέντρα πολιτών με αδυναμία μετακίνησης

Τη μεταφορά προς και από τα εμβολιαστικά κέντρα covid της ευρύτερης περιοχής προσφέρει στους Ηρακλειώτες, που δεν έχουν ίδιο μέσο ή κάποιον οικείο να τους εξυπηρετήσει, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής.

Συνεχίζοντας την πρωτοβουλία που ξεκίνησε με αφορμή την κακοκαιρία, καθώς αυτή συνέπεσε με την έναρξη της λειτουργίας των εμβολιαστικών κέντρων στο Ηράκλειο και γύρω από αυτό, ο Δήμος θα μεταφέρει δωρεάν όσους κατοίκους της πόλης δεν μπορούν να μετακινηθούν μόνοι τους ή με τη βοήθεια των δικών τους ανθρώπους τόσο στο εμβολιαστικό κέντρο του Ηρακλείου (ιατρεία ΠΕΔΥ, λεωφόρος Ηρακλείου 421), όσο και στα κοντινά κέντρα όπως της HELEXPO.

Για να εξυπηρετηθούν οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καλέσουν εγκαίρως στο Γραφείο Εξυπηρέτησης του Δημότη στο 15277 προκειμένου να κανονίσουν τη μεταφορά τους. Εξυπακούεται ότι πρέπει πρώτα να έχουν κλείσει το ραντεβού τους στο εμβολιαστικό κέντρο.

«Τα εμβόλια που πρέπει να κάνουμε όλοι είναι η μεγαλύτερη ελπίδα που έχουμε για να ξεφύγουμε από τα δεσμά της πανδημίας. Πρέπει, λοιπόν, όλοι να βοηθήσουμε ώστε άπαντες να έχουν εύκολη πρόσβαση στο εμβολιαστικό κέντρο που τους έχουν κλείσει ραντεβού, να συμβάλλουμε ώστε να μην χαθεί ούτε ένα εμβόλιο. Για αυτό και εμείς ως Δήμος παίρνουμε αυτή την πρωτοβουλία να εξυπηρετήσουμε τους συμπολίτες μας, κυρίως τους μοναχικούς ηλικιωμένους, που δεν έχουν κάποιον να τους μεταφέρει», το σχόλιο του δημάρχου, Νίκου Μπάμπαλου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 28 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ηράκλειο: Ανησυχία για τις ρηγματώσεις στις Βούτες – Ακατάλληλα τέσσερα σπίτια, εκκενώνουν οι κάτοικοι

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης αναμένεται να  κηρυχθούν σήμερα οι Βούτες Νέα αυτοψία στις Βούτες και…

Ρεπορτάζ 28 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ξεκίνησαν οι έλεγχοι για τις ρηγματώσεις στις Βούτες του δήμου Ηρακλείου

Συνεχίζονται από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (28-4-2025) οι αυτοψίες στις Βούτες του δήμου Ηρακλείου,…

Ρεπορτάζ 25 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Π. Μαρινάκης: Σε κάθε περίπτωση θα ψηφίσουμε έναν εκλογικό νόμο για την Αυτοδιοίκηση, με ένα γύρο εκλογών

Την κατάθεση στη Βουλή νομοσχεδίου για αλλαγή του εκλογικού νόμου στις  αυτοδιοικητικές εκλογές με  εκλογή…