Άρθρο Localit 30 Αυγούστου, 2022

Δήμος Ιλίου: Οδηγίες για την εγγραφή παιδιών στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς

Ο δήμος Ιλίου ενημερώνει τους γονείς δικαιούχους αξίας τοποθέτησης (voucher) από την Ε.Ε.Τ.Α.Α., για τη  διαδικασία που θα ακολουθήσει η Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής στην τοποθέτηση βρεφών και νηπίων σε Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου Ιλίου, έχει ως εξής:

Μετά την οριστικοποίηση των πινάκων ωφελούμενων από την Ε.Ε.Τ.Α.Α., που αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα Τρίτη 30 Αυγούστου,  ξεκινά η υποβολή αιτήσεων των δικαιούχων προς το δήμο Ιλίου.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στη διεύθυνση espabns@ilion.gr έως και την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα πρέπει να αναζητήσουν στην ιστοσελίδα του δήμου την αίτηση συμμετοχής στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.ilion.gr/αιτηση-voucher-2022-2023/  να την συμπληρώσουν πλήρως και να την επισυνάψουν μαζί με την αντίστοιχη αξία τοποθέτησης (voucher) σε email που θα αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση espabns@ilion.gr .

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα ακολουθήσει η ανάρτηση των οριστικών αποτελεσμάτων εγγραφής βρεφών και νηπίων για το σχολικό έτος 2022 – 2023 στην ιστοσελίδα του δήμου Ιλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής στα τηλέφωνα 2132030190, 2132030052 και 2132030178, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:00 – 12:00 το μεσημέρι.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 27 Ιανουαρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΟΕ- ΟΤΑ: Νόμιμη η απεργία- αποχή των εργαζομένων στις Υπηρεσίες Δόμησης

Απορρίφθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η αγωγή, που είχε ασκήσει το υπουργείο Εσωτερικών σε…

Ενδιαφέρουν 27 Ιανουαρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πέραμα: Διαδικτυακή διαβούλευση για την ανάπλαση του χώρου του «Αρμού»

Ανοικτή διαδικτυακή διαβούλευση για την ανάπλαση του χώρου του «Αρμού», διεξάγει ο Δήμος Περάματος, από…

Ενδιαφέρουν 27 Ιανουαρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Προσπάθεια τηλεφωνικής εξαπάτησης πολιτών του Δήμου Περάματος

Με αφορμή πρόσφατο περιστατικό προσπάθειας εξαπάτησης από αγνώστους οι οποίοι παρίσταναν εργαζόμενους του Δήμου Περάματος,…